Sari la conținut
Prima pagină » Univers Enciclopedic te incurajeaza sa citesti

Univers Enciclopedic te incurajeaza sa citesti

  Din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au refugiat in citit, cand s-au confruntat cu probleme de viata si de moarte. Lectura iti furnizeaza lectiile de viata de care ai nevoie si iti permite sa te refugiezi intr-un alt univers. Citind se mentine supletea gandirii si se produce imbogatirea sufletului.

  Univers Enciclopedic te incurajeaza sa citesti prin tot ceea ce face pentru tine.

  In primul rand, de pe site poti comanda carti pentru copii, carti pentru adulti, carti de filozofie si psihologie, dar si de mitologie, multe dintre ele fiind la reducere.

  In al doilea rand, Editura Univers Enciclopedic asigura transportul gratuit la adresa indicata de cumparator a cartilor si altor produse de pe site, la o comanda mai mare de 49 de lei.

  Faptul ca nu esti nevoit sa iesi din casa si poti comanda de la domiciliu si cineva se ingrijeste sa primesti cumparaturile tot acasa reprezinta cel mai mare castig.

  Rar gasesti o editura carti de la care sa poti cumpara si carti pentru copii si beletristica pentru adulti, dar si cartile de dezvoltare personala, atat de necesare in contextul actual.

  De aici poti comanda dictionare foarte bune si enciclopedii interesante. DEX-ul, DOOM-ul nu ar trebui sa lipseasca din casa romanului, dar nici cele doua volume ale Dictionarului Literaturii Romane.

  Citesc deja cu multa placere: Cartea mortii de Ion Ghinoiu, Calendarul taranului roman de acelasi autor si Fecioara Maria in literatura ortodoxa veche orientala de Remus Rus.

  Acum este timpul sa ne ocupam putin de biblioteca, mai ales ca in momentele in care petrecem mult timp acasa este mult mai bine sa citesti o carte buna, decat sa te uiti la televizor si sa te sperii sau sa te superi.

  Biblioteca este medicul tau spiritual care iti poate oferi o stare de spirit buna si resursele de care ai nevoie, sa depasesti momentele de cumpana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *