Sari la conținut
Prima pagină » Trăiește fiecare clipă așa cum dorești!

Trăiește fiecare clipă așa cum dorești!

Nu contează cât timp liber ai, ci contează cum valorifici fiecare clipă și cu cine îți petreci timpul. Sunt clipe pe care îți dorești să le păstrezi pentru totdeauna în sufletul tău sau care ți se par că trec infinit de repede. Ceea ce este esențial este faptul că ar trebui să trăim mai intens, să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă care se desprinde din clepsidra timpului.

De asemenea, trebuie să conștientizăm că timpul pe care ni-l petrecem în mod frumos nu este niciodată pierdut, ci este un timp care ne umple existența cu frumusețe. Clipele care ne aduc zâmbete atât nouă, cât și celor cărora le dăruim din timpul nostru, vor deveni ulterior amintiri, amintiri inedite la care vom contempla mai târziu.

Trăiește fiecare clipă

A trăi frumos, a trăi cu adevărat este ceea ce ne-ar putea împlini existența. A-i face pe cei dragi nouă fericiți, a face lucruri care ne înveselesc, a dărui și a primi clipe și zâmbete reprezintă o modalitate de a ne înfrumuseța viața.

E important să ne valorificăm timpul în momente fericite, să trăim în prezent și să trăim cu simțurile mereu treze. Din perspectiva mea, există trei valențe ale timpului: amintirile, clipele prezentului și visurile. Clipele din trecut devin amintiri. Este de preferat să păstrăm în bagajul nostru existențial numai amintirile plăcute și cele care ne-au ajutat să ne dezvoltăm, ghidându-ne pașii spre un prezent mai luminos. Clipele prezentului sunt clipele pe care le trăim în acest moment și pe care ar trebui să le valorificăm, făcând lucruri care ne fac fericiți sau zugrăvindu-ne existența în optimism și culori vii. În ceea ce privește viitorul, există anumite proiecăii ale noastre, dorințe, visuri pe care le vrem împlinite. Este important să avem visuri, este primul pas spre a evolua. Cunoscându-ne aspirațiile, putem creiona soluții și deschide uși spre visurile noastre.

Fiecare moment este așa cum gândești tu despre el. Dacă tu vezi partea cea frumoasă, ai câștigat. Optimiștii sunt cei care se bucură cel mai mult de viață, iar scepticii sunt cei care pierd oarecum din savoarea vieții. Tu trebuie să înveți să fii optimist și să te bucuri mai mult de fiecare clipă. Nu numai că prezentul îți va părea mai luminos, ci viitorul îți va fi mai fericit, iar amintirile mai frumoase. Amintește-ți că fiecare clipă contează și trăiește viața pe care ți-ai imaginat-o!

Articol trimis de Georgiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *