Sari la conținut
Prima pagină » The theory of everything – păreri despre film

The theory of everything – păreri despre film

  Stephen Hawking și Jane se întâlnesc chiar în perioada în care viitorul om de știință descoperă că suferă de o cruntă boală neurologică ce are să-l paralizeze pentru tot restul vieții. Curajos și susținut de soția sa, devine foarte cunoscut datorită teoriilor sale pe care le scrie pe un computer conceput special de către unul dintre prietenii săi.

  The theory of everything

  La baza acestui film stă cartea lui Jane Wild „Travelling to Infinity: My Life with Stephen”.

  M-a emoționat legătura dintre cei doi iar acțiunea m-a ținut în priză de la început până la sfârșit. Modul în care acesta își expune teoriile asupra Cosmosului este redat foarte bine pentru un film artistic. Întreaga lui gândire este redată detaliat în cartea ce a scris-o în această perioadă „ Scurta istorie a timpului.”

  Momentul care m-a marcat definitiv este acela în care, datorită vocii robotizate, îi dă acceptul despărțirii. Deși vocea este fără note sentimentale, durerea din ochii celor doi este de nedescris.

  Nu cred că putem scoate în evidență vreo partea proastă a acestui film. Pentru că toate scenele au atât de bine jucate încât chiar am simțit că am luat parte la durerea lui Jane, la bucuria lui Stephen când a descoperit succesul.

  Per total, este un film bun care pune o lumină interesantă asupra vieții lui Stephen Hawking și consider ca merită văzut chiar dacă anul apariției sale este 2014 și eu scriu despre el câțiva ani mai târziu.

  Acestea fiind zise vă urez vizionare plăcută și sper ca filmul să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut și mie.

  Articol trimis de Corina.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *