Sari la conținut
Prima pagină » Solutiile avantajoase in domeniul imobiliar, sunt posibile cu ajutorul echipei VDI.ro!

Solutiile avantajoase in domeniul imobiliar, sunt posibile cu ajutorul echipei VDI.ro!

Daca sunteti in cautarea unui portal imobiliar unde sa puteti gasi anunturi imobiliare de pe intreg teritoriul tarii, fie ca este vorba despre case, terenuri, spatii pentru birouri, cladiri industriale, apartamente de vanzare Cluj, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Bacau, Iasi, Constanta sau in orice alt colt al tarii, fiind un portal de anunturi imobiliare utilizat la nivelul intregii tarii.

  1. Este vorba despre portalul de anunturi imobiliare VDI.ro, un portal care vine in ajutorul dumneavoastra, cu multiple functionalitati moderne, ce au rolul de a va ajuta in tranzactionarea proprietatilor imobiliare de la noi din tara. Tranzactionarea proprietatilor imobiliare reprezinta activitati de viitor care mereu o sa dea roade. In mod constant, simpli oameni vor cauta sa cumpere case / apartamente ori terenuri, precum si oamenii de afaceri o sa caute constant sa cumpere sau sa vanda proprietati, de dragul investitiilor. Tocmai pentru acesti oameni, exista portalul online VDI.ro care vin cu o multime de solutii avantajoase pentru nevoile acestora.

Indiferent ca sunteti o simpla persoana fizica ce doreste vanzarea, achizitionarea sau inchirierea unor case, apartamente, cladiri de birouri, terenuri si asa mai departe, ori este vorba despre agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliare, banci sau executori, portalul imobiliar VDI.ro poate reprezenta cea mai buna si avantajoasa solutie, astfel incat sa va puteti duce la bun sfarsit planurile.

De asemenea, este de mentionat si faptul ca, portalul imobiliar VDI.ro, este realizat de catre echipa de profesionisti Softimobiliar CRM, o adevarata echipa de profesionisti in acest domeniu.

VDI.ro a aparut din nevoia de a exista un portal online imobiliar prin care este incurajata sprijinirea pietei imobiliare din Romania si nu numai. Prin intermediul portalului VDI.ro s-a dorit ca agentii imobiliari si agentiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, persoanele fizice care doresc sa vanda, cumpere sau sa inchirieze un imobil, sa beneficieze de un excelent mediu pentru prezentarea, promovarea si vanzarea sau inchirierea proprietatilor imobiliare.

Toate acestea, tocmai din dorinta de a exista un set de servicii cu adevarat calitative si pe aceasta nista, datorita faptului ca este vorba despre un domeniu care este intr-o continua dezvoltare, domeniu care cu siguranta niciodata nu va intra in colaps.

Pentru fiecare categorie in parte, exista mai multe avantaje care vin la pachet utilizand portalul online VDI.ro

  • Agentii Imobiliare – VDI.ro ajuta la o publicare mai rapida si eficienta prin API sau prin Crm a portofoliului de anunturi imobiliare. Exista si posibilitatea promovarii anunturilor prin intermediul unor topuri de liste si cautarilor din portal. Prin intermediul VDI.ro sunt prezente Crm agentii imobiliare, colaborari intre agentii imobiliari, interactiuni si rapoarte, precum si alerte si mesaje.
  • Dezvoltatori – Pentru aceasta categorie, echipa VDI.ro ajuta in adaugarea facila a ansamblurilor imobiliare si a proprietatilor disponibile pentru dezvoltatorii imobiliari. Precum si in situatia agentiilor imobiliare, si aici prin intermediul platformei VDI.ro, sunt prezente Crm dezvoltatori imobiliari dar si interactiuni si rapoarte, alerte si mesaje, totul la numai un click distanta.
  • Persoane Fizice – In acest caz, exista multiple oportunitati in ceea ce priveste postarea gratuita a anunturilor de vanzare sau inchiriere, precum si in ceea ce priveste cautarea unor astfel de anunturi.
  • Banci Si Executori – Exista posibilitatea unei publicari rapide prin intermediul API sau prin Crm a portofoliului de anunturi imobiliare aflate in executare. Bineinteles ca nu este lipsita nici promovarea prin intermediul mijloacelor disponibile in cadrul portalului online.

Oportunitatile in domeniul imobiliar sunt nenumarate, in special daca la mijloc este vorba despre un portal online precum VDI.ro, un portal care ofera extrem de multe functionalitati moderne, un portal simplu de utilizat, chiar si de persoane care nu dispun de o indemanare deosebita in ceea ce priveste utilizarea unui calculator sau a internetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *