Sari la conținut
Prima pagină » Site-uri unde să îți cauți job

Site-uri unde să îți cauți job

Cauți job și nu știi de unde să începi? Ei bine, am pregătit pentru tine o lista cu site-uri pe care poți aplica la job-uri din diferite domenii. Acestea sunt cele mai populare site-uri de job-uri din România la ora actuală și pot spune chiar că merită să-ți faci un CV pe ele.

Cu toate astea, te rog să reții faptul că a-ți căuta un job nu este un lucru așa de ușor și nu trebuie să renunți după primele interviuri la care nu ești chemat sau refuzuri. S-ar putea să trebuiască să aplici la 200 de joburi pentru a merge la 50 de interviuri din care să găsești unul care să ți se potrivească, dar cu sigurantă pot spune că merită.

1. eJobs.ro – eJobs este primul și cel mai mare site de job-uri din România, înființat în 1999. Cu aproximativ 100.000 vizitatori zilnic, toate joburile postate de angajatori primesc atenție și zeci, chiar sute de CV-uri. Fă-ți un CV standard și fii cu ochii zilnic pe noile oferte de job-uri ce apar.

2. BestJobs.ro – Pe lângă facilitățile obișnuite și opțiunea unui Premium CV, ai și ocazia de a-l face evidențiat pentru angajator. Astfel, ai acces și la un studiu privind salariul mediu în funcție de domeniu și oraș, pentru a șți care este salariul pe care l-ai putea cere.

3. myJob.ro – MyJob se aliniază site-urilor de job-uri, având pe lângă funcționalitățile cu care ne-am obișnuit, și unul de evidentiere a CV-ului. Pe lângă asta, ai și un ghid de carieră unde poți învață mai multe despre relația angajat-angajator sau sfaturi utile ce te vor ajută în căutarea job-ului.

4. Jobs.Bizoo.ro – Cu un design mai curat, secțiunea de job-uri de la Bizoo are o colecție impresionantă de locuri de muncă din orice domeniu, conțînând adesea și job-uri diferite față de site-urile antemenționate.

5. Jobber.ro – Jobber este un alt portal de job-uri IT, împărțite pe categorii precum și în funcție de programul de lucru (freelancing, part-time sau full-time). Deși colecția nu este impresionantă, fiecare job este strict axat pe domeniul IT.

6. Hipo.ro – Acesta se adresează absolvenților, studenților sau tinerilor profesioniști. Oferta de job-uri este una foarte bogată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *