Sari la conținut
Prima pagină » Sfaturi pentru a-ti gasi al doilea job

Sfaturi pentru a-ti gasi al doilea job

Unul dintre principalele motive pentru care avem nevoie de un al doilea job este strans legat de nevoile financiare, dar exista si varianta in care simtim ca ceea ce facem la actualul job nu este destul de important si cautam sa facem ceva care sa ne faca fericiti ca un job secundar cu potential de a se transforma in ceva full time. Multe persoane aleg ca pe langa job sa urmeze o cariera in freelancing, dar poate chiar mai multi merg pe varianta unui job secundar deorece resonsabilitatea este mai mica si banii vin fara sa trebuiasca sa cauti tu clienti. Asadar, un job secundar poate rezolva problemele legate de bani, dar care sunt lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te decizi ca vrei asta?

Programul

Unul dintre factorii principali care contribuie la alegerea jobului este programul deoarece nu poti fi in doua locuri in acelasi timp. Prin urmare, trebuie sa gasesti ceva apropiat ca locatie de jobul principal, cu un program part time sau munca de acasa.

Gaseste ceva care sa te inspire

Daca de primul job nu poti scapa si nici nu ai avut prea multe de spus atunci cand ai acceptat postul, cu al doilea job lucrurile sunt mult mai usoare pentru tine deoarece mai mult ca sigur nu esti conditionat sa accepti orice termeni. Ideal este sa gasesti ceva care iti place pentru a nu munci din greu toata ziua.

Gaseste ceva care se plateste bine

Desigur, poti gasi un al doilea job aproape oriunde, dar trebuie sa mergi pe domeniile pe care le stii si pot aduce venituri substantiale. Astfel, jobul secundar se poate transforma in cel principal sau chiar sa aduca mai multi bani decat jobul principal cu un numar mult mai mic de ore lucrate.

Gaseste un echilibru

Nu transforma toata viata ta intr-un job deoarece asta nu te va face fericit. Trebuie sa gasesti un echilibru si sa imbini, atat viata personala, cat si pe cea profesionala astfel incat sa primesti ceea ce iti doresti din toate partile. Adesea un job secundar poate fi o solutie de moment, de exemplu doar de o vara. Important este sa stabilesti aceste limite si sa le faci in asa fel incat sa te simti fericit/a cu ceea ce iti aduce viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *