Sari la conținut
Prima pagină » Probleme care apar la locul de munca

Probleme care apar la locul de munca

  Adesea locul de munca este asociat cu un spatiu din care fiecare abia asteapta sa scape, dar acest lucru nu e normal si lucrurile nu trebuie sa fie asa. Ele ajung sa nu fie tocmai roz din cauza mai multor factori despre care vorbim mai jos.

  Spatiul personal si intimitatea nu sunt respectate

  Multe locuri de munca au spatii deschise deloc gandite pentru intimitatea angajatilor. Astfel, daca ai in spatele tau o usa pe care toata lumea se plimba sau daca toti pot vedea ce este pe monitorul tau vei deveni foarte nesigur pe tine si vei avea impresia ca toata lumea e cu ochii pe tine si nu vei mai da randament.

  Spatiul de pe birou nu e suficient

  Daca din lipsa de spatiu birourile sunt foarte mici si n-ai loc ca pe langa monitor, mouse si tastatura sa mai tii si cateva foi sau obiecte personale te vei simti sufocat si tot ce vei astepta toata ziua este sa pleci de acolo ca sa ai aer sa respiri.

  Ai multe lucruri care te distrag de la ce trebuie sa faci

  Vii in fiecare zi la birou si te uiti pe site-uri de stiri pe care mai apoi le adaugi in bookmarks si desktop-ul e plin de fotografii personale. Ei bine, asta e reteta sigura catre dezastru. Nici un angajator nu are nimic impotriva ca in pauza de masa sau in prima jumatate a zilei sa te mai ocupi si de chestii personale, dar nu trebuie sa le lasi pe acestea sa se imbine cu munca. Pana la urma esti platit ca sa aduci un plus valoare firmei in care lucrezi, nu sa stai toata ziua pe internet.

  Birou aglomerat si plin de praf

  Nu toate firmele de curatenie isi fac treaba exact asa cum trebuie si in multe locuri te vrei trezi ca mouse-ul si tastatura sunt sterse cu aceeasi carpa cu care a fost sters praful in toata firma. Solutia este ca de fiecare data cand simti ca biroul tau nu a fost curatat cum trebuie sau este prea aglomerat sa-l stergi chiar tu. Nu scrie asta in fisa postului, dar e locul in care petreci 8-9 ore pe zi si trebuie sa faci in asa fel incat sa fii productiv in acele ore si sa te intorci cu placere.

  Salariul

  Este un subiect sensibil, dar un salariu mult prea mic te va face sa fii intr-o stare de continua nemultumire si poate chiar sa stai pe site-urile de joburi. Cel mai bine este sa discuti cu angajatorul, sa prezinti problema si sa gasiti o solutie.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *