Sari la conținut
Prima pagină » Materie cenusie de Dr. David I. Levy

Materie cenusie de Dr. David I. Levy

David nu a visat dintotdeauna să ajungă medic, nici măcar nu își dorea o carieră strălucită ci se mulțumea să lucreze în atelierul mecanic din micul său orășel. A avut însă o revelație și și-a dat seama că, își dorește ca pe lângă mașini, să repare și oameni. Astfel a ajuns student la medicină, chiar unul dintre cei mai buni.

A urmat medicina în neurochirugie, lucru care la fascinant încă de la început și a vrut să urce cât mai repede pe culmile succesului, să fie cunoscut de toți, să fie chemat la petreceri, să-și trăiască viața. I-a reușit. David Levy avea tot ce își putea dori un tânăr de vârsta sa.

Însă nu l-au satifăcut pe deplin. S-a mutat în San Diego, într-un spital mic, unde vindeca oameni tot pentru a-și menține reputația. A vrut mai mult de cariera lui. Și a început să-l cunoască pe Dumnezeu. Cu teamă la început; teama de ce vor spune alții, cum îl vor vedea marii oameni de știință.

A început pentru sine apoi pentru pacienții lui. A vrut mai mult. A vrut să se roage împreună cu pacienții lui și să le readucă pacea spirituală. Astfel că înainte de operații și după ce le explica riscurile, se ruga împreună cu ei și cu familia acestora. A văzut rezultate remarcabile. S-a schimbat.

„ Materia cenușie ” e un secret despre cum să-ți menții credința atunci când ești pe culmile succesului dar și atunci când dai greș și nu știi cum de s-a întâmplat acest lucru. Este cartea care ne prezintă cazuri remarcabile ale operațiilor pe creier făcute de mâna doctorului Levy; o carte despre evoluția omului în urma unui eșec medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *