Sari la conținut
Prima pagină » Marea Neagră! Două cuvinte, aparent simple

Marea Neagră! Două cuvinte, aparent simple

  Marea Neagră! Două cuvinte, aparent simple, dar pe care atunci când le auzi rostite îți aduc în minte valuri înspumate, simți nisipul sub tălpi și briza mării și o stare de pace ți se coboară în suflet! Litoralul românesc chiar merită să fie descoperit și apreciat la adevărata lui valoare, și de aceea te invităm să o faci cu încredere. Mai întâi virtual, citind rândurile de mai jos, după care poți trece la fapte.

  Ce stațiune să aleg?

  Nu toate stațiunile de pe litoral sunt la fel. Poate cea mai populară dintre ele este Mamaia, cu kilometri întregi de plajă care are o lățime de 250 de metri. Este o stațiune care nu doarme niciodată, unde distracția este la ea acasă, cu multe locuri de cazare, dar cu prețuri destul de ridicate.

  Dacă ești cu familia, stațiunile precum Jupiter, Eforie Nord și Sud, Olimp și Venus sunt perfecte, deoarece aici găsești și multe opțiuni pentru relaxarea celor mici, dar și a celor mari. Găsești oricând un hotel in Venus care să îți satisfacă dorințele în materie de cazare. În schimb, dacă în familie sunt și copii mici, sau vrei să ai parte de o lună de miere de neuitat, încearcă mai bine un hotel in Venus de 4 stele. Nu vei regreta niciun moment alegerea făcută. Dimpotrivă!

  Atunci când ești tânăr, cu sângele fierbinte, nu te deranjează chiar să dormi pe plajă, dacă ai parte de distracție. Așadar, poți să te alături celor la fel ca tine în stațiuni precum Costinești, Vama Veche sau 2 Mai.

  Atracții turistice

  Da, adori plaja și bălăceala din apă, dar simți nevoia să mai încerci și altceva. Să descoperi atracțiile turistice din zonă este o idee bună, pentru că sunt multe și vei găsi de toate pentru toate gusturile.

  Prețuri pentru toate buzunarele

  Nu este adevărat că un concediu de doar 7 zile la mare te lasă fără niciun ban în buzunar. Trebuie doar să fii mai atent și să te pregătești din timp: caută oferte de cazare, vezi unde se mănâncă bine în zonă și multe alte detalii. Vei găsi stațiuni primitoare, cu multe spații de cazare, dar și terase sau restaurant cu prețuri pentru toate buzunarele, de la cele de lux, la cele mai modeste.

  Toate drumurile merg… la Marea Neagră!

  Indiferent dacă mergi cu trenul, mașina personală, autocarul, sau chiar avionul, este adevărat ceea ce se spune, că toate drumurile merg la Marea Neagră.

  Temperaturi plăcute

  Chiar dacă până acum avea impresia că o vară pe litoral este una toridă, și nu poți să te bucuri deloc de concediu, trebuie să știi că nu este deloc adevărat. Faptul că marea este aproape, cu briza prezentă, face ca temperaturile să fie unele plăcute. De asemenea, poți încerca senzații noi, pentru că poți lua lecții de scufundări și nu numai. Nisipul plajelor este unul destul de fin, iar apa permite practicarea multor sporturi nautice sau subacvatice. Parcurile acvatice sunt un bun prilej de distracție pentru toată familia, și este obligatoriu ca atunci când ajungi la mare să ai parte măcar de un apus sau răsărit de soare pe plajă.

  Sănătate și distracție

  În afară de distracție și relaxare, la mare îți poți rezolva și unele afecțiuni, precum cele respiratorii. O cură de helioterapie, aerosolii și mersul cu picioarele goale pe nisip sunt indicate de medici chiar și pentru cei mici, care își pot întări sistemul imunitar așa.

  Gasesti Hotel Melodia pe Strada Gala Galaction, Venus.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *