Sari la conținut
Prima pagină » Investitii inteligente in anul 2020

Investitii inteligente in anul 2020

  Anul 2020 a venit plin de surprize, majoritatea fiind neplacute pentru intraga planeta, insa nu este un an complet sumbru. Datorita preturilor scazute pe piata imobilaira, am reusit sa cumpar un teren pentru a-mi construi o casa. In fond, o locuinta este investitia cea mai buna, deoarece piata imobiliara poate sa creasca pe viitor, deci ramane o investitie foarte bine gestionata.

  Am ales sa lucrez diect cu echipa de la eproiectedecase.ro, deoarece portofoliul lor ofera o multime de proiecte case, la preturi avantajoase, iar serviciilor lor se extinde pana la finisarea casei la cheie.

  Din toate modele de case pe care le-am vazut pe site-ul lor am ales modelul casa cu etaj #9014. Aceasta este un proiect de casa pentru o familie cu 2 sau 3 copii si are 5 camere: 3 dormitoare spatioase, pozitionate la etaj pentru a avea toti membrii familiei aproape, dar in acelasi timp pentru a oferi intimitatea necesara fiecarui membru, un birou si un living mare, deschis cu spatiu pentru dining. Proiectul are inclusa o bucatarie spatioasa, o camara, 2 bai, spatii de depozitare care asigura functionalitatea casei, dar si un garaj. Caminul din categoria proiecte case cu etaj este destinat unui teren de cel putin 496 mp, cu front stradal de minim 20 m. Fiind vorba de o supercasa, am ales sa construiesc acest proiect direct cu firma eproiectedecase.ro, iar pretul total la cheie a fost 86.450 euro. Desi aceasta suma poate parea mare, nu este deloc asa. Adevarul este ca in 2 ani pretul acestei case se va dubla, mai ales ca am ales sa construiesc intr-o zona unde se investeste intr-un mic cartier rezidential linistit aproape de Bucuresti. Consider ca am facut o alegere foarte buna sa construiesc cu eproiectedecase.ro, deoarece costurile constructiei nu au sarit peste ce mi s-a spus initial, iar totul a decurs foarte rapid.

  Recomand aceasta agentie de proiecte si constructii oricui doreste un proiect casa modern, la un pret avantajos!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *