Sari la conținut
Prima pagină » Folina.ro ne ofera o gama noua de produse (P)

Folina.ro ne ofera o gama noua de produse (P)

Folina.ro este un magazin online pe care puteti gasi cea mai variata gama de autocolante, stickere, tapet, fototapet, faianta 3D si produse de crafting. Cei care au auzit deja de Folina si sunt deja familiarizati cu gama lor de produse si de servicii, sigur stiu aceatsa informatie. Dar astazi, Folina vine in intampinarea noastra cu o gama noua de produse, la fel de practica si de utila de altfel. Este vorba despe gama de lavete cu microfibre. In randurile ce urmeaza, vom enumera cateva avantaje pe care o laveta microfibra le are si motivele pentru care merita sa aveti cel putin una in propria voastra locuinta.

Se stie ca microfibra este un material ce poate fi folosit pentru a indeparta praful fara a fi strict necesara utilizarea unor solutii de curatare adiacente. De la ferestre, decoratiuni si pana la podele, expertii in curatenie chiar ne recomanda aceste lavete din microfibra. Iata doar cateva dintre avantajele pe care acestea ni le ofera:

  • Ne ajuta sa economisim bani si dureaza mai mult ca alte materiale;
  • Este sigura pentru mediul inconjurător si poate sa curete doar cu apa, fara niciun fel de substante chimice;
  • Indeparteaza peste 90% dintre bacteriile de pe suprafetele curatate;

Asadar, din dorinta de a le oferi clientilor lor ce este mai bun, Folina.ro a introdus o gama noua pe site-ul lor, astfel incat acestia sa poata achizitiona lavete din microfibra la preturi mai mult decat accesibile. Avand milioane de fibre, microfibrele ridica si retin praful, bacteriile si alte impuritati din aer. Aceste lavete contin atat fibre de poliester incarcate pozitiv, cat si fibre de nailon incarcate negativ, care atrag si retin absolut orice este pe suprafata pe care o curatam. Dupa fiecare utilizare a lavetei, aceasta se clateste cu apa calda timp de 10 – 15 secunde, pentru a indeparta praful. Daca laveta este mult prea murdara si considerati insuficiente cele 15 secunde, atunci clatiti laveta cu microfibra pana cand apa care curge prin ea este curata.

Folina.ro ofera mereu ceva nou pentru clientii lor, astfel incat acestia sa revina cu drag pe site-ul lor si pentru comenzi ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *