Sari la conținut
Prima pagină » 4 filme horror – recomandare

4 filme horror – recomandare

  Proiectul Blairwitch. E pur şi simplu genial, dacă sunteţi fan al filmelor horror şi nu căutaţi să vedeţi tot felul de organe, vă recomand chiar în momentul ăsta să-i daţi un download. Evident, nu vreau să vă povestesc tot filmul, este vorba despre nişte tipi care vor să facă un documentar despre vrăjitoarea din Blair. Pleacă în pădure, se rătăcesc, noaptea aud diverse sunete, dimineaţa se trezesc şi dau peste nişte lucruri foarte ciudate etc. Şi se termină interesant. Partea a doua este similară cu prima, nu are rost să fac prea multe comentarii.

  Paranormal Activity. se situează în aceeaţi gamă cu partea a doua, care a apărut acum destul de puţin timp şi paranormal entity. Sunt 3 filme făcute într-un mod ironic de simplist pentru gradul de fiori ce-l exercită (dacă îl vezi singur) şi care a avut un succes imens. Tot ce le-a trebuit oamenilor ălora a fost o casă şi câteva camere video pentru a surprinde activitatea paranormală ce avea loc înăuntru. În film, pe lângă tipul care filmează în timpul zilei tot ce se petrece în casă, sunt inserate secvenţe inexplicabile surprinse de camerele fixe plasate în interiorul sau exteriorul casei.

  filme horror

  The Haunting of Winchester House. M-a surprins să văd cât de bine este făcut şi cât de mult surprinde la sfârşit. Ideea este una foarte bună, filmul este îndeajuns de înfricoșător, însă nu va aşteptaţi la blood & guts. Totul este bazat pe faimoasa legendă a casei Winchester din California, una dintre cele mai bântuite locuinţe din vestul Americii, astăzi fiind o puternică atracţie turistică. Începutul este simplu: o familie se mută acolo şi încet-încet işi fac apariţia diferite fenomene supranaturale.

  The Amityville Horror. Bazat pe fapte reale, o familie se mută într-o casă unde un masacru teribil a avut loc. Tatăl se transformă, este posedat de spirite şi îşi schimbă complet mentalitatea. În scurt timp, casa familiei Lutz este invadată de fantome, iar locul ce părea perfect pentru ei, curând se transformă într-un haos greu de descris.

  Articol trimis de Andreea.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *