Daca nu ati auzit pana acum de Radu Cinamar, probabil ar trebui sa incepeti prin a citi cateva din lucrarile lui de referinta. Din categoria carti scrise de Radu Cinamar va putem aminti cateva titluri relevante: “Cristalul Eteric – Al Treilea Tunel” (ultima lucrare aparuta), “Viitor cu cap de mort – In culisele puterii”, “O initiere secreta in taramul tainic al zeilor”, “Misterul din Egipt – Primul tunel”, “Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane” sau “Geneza uitata” etc.
Radu Cinamar este un autor prolific al genului, a carui identitate nu se cunoaste. Unii sustin ca este o singura persoana care foloseste acest pseudonim, altii spun ca este vorba despre un grup de persoane. Interesant este faptul ca, scris invers, Radu Cinamar se citeste Ramani cu Dar. Ce inseamna asta? Ramanii se pare ca au o populatie ce a facut parte din marea familie traco-dacica, despre care apar tot mai multe informatii. In plus, despre daci se presupune ca ar fi avut o viata spirituala extrem de bogata. Si poate acum ati inteles si despre ce scrie Radu Cinamar. Cartile sale sunt adevarate “manuale” de ezoterism si spiritualitate, de ancheta a trecutului acestor meleaguri. Ezoterismul este o lume foarte mare, atat de vasta, incat o singura viata nu ar fi suficienta pentru a o explora in intregime.
In plus, intruchiparea noastra ne impiedica sa accesam anumite informatii. De aceea este important sa acceptam ca, indiferent de nivelul nostru, nu stim totul si nu putem sti totul. Cand acest lucru mic este integrat, atunci putem evolua cautand adevarul.
Pentru ca pare evident ca aceasta cautare a adevarului ar trebui sa fie obiectivul oricarei persoane care doreste sa evolueze in domeniul spiritual si in practicile sale ezoterice. In plus, in lucrarile lui Radu Cinamar apar informatii pretioase ce fac referire la Muntii Bucegi si la calatorile spre interiorul Pamantului, despre tunelurile enigmatice care duc catre acest loc. Aceste tuneluri au fost explorate de catre autor, fiind oferite amanunte de-a dreptul fantastice.
Muntii Bucegi sunt fascinanti, cunoscandu-se deja cat de importanti erau pentru daci. Se spune ca de sub munti se poate ajunge dintr-o parte in alta a muntilor. Una dintre ipotezele vehiculate de Radu Cinamar este existenta unei retele de galerii subterane, asa cum spuneam, in interiorul muntilor Bucegi. Teoriile pornesc de la o retea care comunica subteran cu piramidele din Egipt pana la existenta unei baze secrete pe care nimeni nu ar trebui sa o cunoasca sau tuneluri construite de civilizatii extraterestre care monitorizeaza cu atentie tot ce se intampla pe pamant. Tunelurile ar fi cunoscute de un numar foarte mic de oameni, inca de pe vremea dacilor, cand au jucat un rol strategic in istoria omenirii. Se pare ca exista galerii care comunica prin munti cu Retezatul si Raraul, din masivul Ceahlau. In retezat exista acea piramida energetica, unde se formeaza un vortex conectat direct la Soare. Acest lucru este numit si „Triunghiul de Aur” dacic, datorita energiilor impresionant de mari care ar reaparea in cele trei puncte.
Structura tunelului din interiorul Masivului Bucegi este urmatoarea: este intr-o pozitie perfect paralela cu baza Masivului Bucegi, pornind de la o treime a bazei, are o lungime de 280 m, apoi se intoarce brusc la stanga la un unghi de 26 de grade, apoi continuand 200 m lungime, sfarsind in interiorul unui dig gigant din Muntii Bucegi. Aula are un diametru de 100 m si o inaltime de 30 m. Vertical la suprafata corespunde rocilor de pe creasta care poarta numele Babele, plecand astfel intre Sfinx si Babele! Descoperirea din Masivul Bucegi a zguduit eficient schela politica, stiintifica si religioasa a celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. Prin insasi natura sa, descoperirea ameninta influenta politica si ideologica a Vaticanului insusi si spulbera iremediabil atat conceptia antropologica a stiintei moderne, cat si ideile planetei si omenirii noastre. Aceasta informatie rpecum si alte lucruri interesante despre originea Lunii sau despre alchimie le veti putea citi in cartile lui Radu Cinamar.