Sari la conținut
Prima pagină » Fă-ți timp pentru pasiunile tale. Sunt importante. Pe bune!

Fă-ți timp pentru pasiunile tale. Sunt importante. Pe bune!

  De astăzi mi-am propus să mă bucur mai mult de timpul liber, să citesc mai mult și să fac mai multe lucruri pentru sufletul meu. Mi-am dat seama că lucrurile pe care trebuie să le fac mai pot aștepta, iar pentru lucrurile pe care vreau cu adevărat să le fac nu existe un moment mai potrivit decât momentul prezent.

  Cred că cei mai mulți dintre noi, avem nevoie de o pauză din când în când. Avem nevoie să ne petrecem timp cu noi înșine, să evadăm în alte lumi, să cunoaștem și să ne cunoaștem, să trăim bucuria de a face cu adevărat ce ne dorim. De asemenea, cred că pauzele acestea ce au la bază evadarea din cotidian sunt menite să ne umple de energie și  să ne aducă calmul interior de care avem nevoie pentru a ne duce la bun sfârșit lucrurile pe care ni le-am propus, dar care mai trebuie să aștepte pentru a le putea îndeplini prin intermediul întregului nostru potențial.

  pasiunile tale

  Mi-am propus să trăiesc mai intens, să nu mai trăiesc pe fugă și să nu  mă mai las invadată de cotidian. Mi-am propus ca în această perioadă să citesc numai ce îmi place și să nu mai pierd timpul cu lucruri care îmi displac sau care mă determină să mă gândesc la cu totul altceva. Consider că timpul, odată valorificat, nu este niciodată pierdut. Făcând lucrurile care ne plac, ne umplem de vitalitate și energie și suntem mai fericiți. Făcând numai lucrurile pe care trebuie să le facem sau respectând anumite obligații, parcă elanul cu care plecăm în călătoria vieții se pierde, se diminuează, iar satisfacția tinde să nu apară.

  Dacă simți și tu că rezervele de energie sunt aproape goale, refugiază-te spre lucrurile care îți plac. Stai acolo până te simți din nou viu și energic pentru a reveni în realitatea cotidiană. Pauzele sunt benefice și sunt adevărate oportunități pentru o puternică revitalizare și cunoaștere de sine.

  Articol trimis de Georgiana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *