Sari la conținut
Prima pagină » Este foarte usor sa mentinem casa calduroasa

Este foarte usor sa mentinem casa calduroasa

  An de an ne gandim cum am putea face astfel incat sa obtinem temperaturi cat mai placute in locuinta cu un cost cat mai mic. Indiferent cand de lunga si de friguroasa ar fi iarna, sa putem sta in casa fara sa ne facem griji ca vom ramane fara caldura sau ca nu ne permitem sa incalzim toate camerele pe care am vrea sa le incalzim si facem astfel fel de fel de compromisuri.

  La noi in tara, in zonele urbane dar si acolo unde exista retele de termoficare, multe persoane sunt legate inca la acestea si nu au adoptat varianta centralei termice. Din acest motiv, de multe ori se confrunta cu zile in care nu exista caldura sau aceasta este pornita mai tarziu decat ar trebui desi inca din Noiembrie avem zile friguroase. Este mult mai usor insa cu o centrala, ce poate fi utilizata oricand si de asemenea, reduce in mod semnificativ consumul si costurile lunare.

  Principalul motiv de ingrijorare al oamenilor este costul initial destul de mare pentru unii, atat de achtizitie a centralei in sine cat si a celor de instalare, de catre o persoana cu experienta sau o firma. Nu iau asadar in calcul economiile ce vor fi realizate pe termen lung. Acelasi lucru il putem spune si peste centralele utilizate la bloc, pe gaze dar si despre celelalte, pe curent electric sau pe lemne, alaturi de alte tipuri, fiecare avand costuri de achizitie si punere in functiune mai mari dar care ofera totusi o eficienta mai mare. Legand in mod eficient caloriferele si alte sisteme la centrala, nu va fi nevoie sa le deschidem decat pe cele necesare, nu pe toate, si astfel nu se a realiza consum in plus, degeaba.

  O alta varianta, perfecta pentru zonele rurale dar si in orase, unde se doreste obtinerea independentei energetice este instalarea unui rezervor GPL propan, ce poate alimenta rapid si chiar si mai eficient o centrala termica sau sisteme de incalzire de dimensiuni mai mari. Acestea pot fi obtinute de la cei de la radcomgaz.ro.

  Pe langa sistemele lor de reservoare si butelii, acestia sunt si unul dintre cei mai buni furnizori GPL casnic din tara, avand la dispozitie masini speciale de transport si incarcare a oricarei statii casnice. Astfel, clientii ar avea la dispozitie combustibil non-stop si ar putea incalzi locuintele si alte spatii interioare mai usor si la costuri mult mai mici, propanul avand o putere de ardere si degajare de caldura mai mare ca a gazului metal si pe deasupra, contine o cantitate neglixabila de noxe si substante poluante, comparativ cu acesta.

  Asadar, datorita faptului ca arde atat de usor, cand este realizat un bun amestec al acestuia cu aerul si pentru ca producem mai multa caldura cu o cantitate mai mica, propanul reprezinta o alegere foarte buna ca si combustibil pentru un astfel de sistem privat. Reducem in timp consumul de alti combustibili in mod simtitor si mentinem casa calduroasa oricand, realizand un nivel de confort mult mai mare.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *