Sari la conținut
Prima pagină » Energie solara pentru firmele mici

Energie solara pentru firmele mici

  Ati cautat toate modalitatile de a impune reducerea costurilor in afacerea voastra si iata! Utilizarea energiei solare poate reduce semnificativ costurile de operare ale afacerii tale si chiar poate deschide un flux de venituri pasive.

  Prin implementarea energiei solare, puteti reduce dependenta companiei voastre de reteaua electrica. Compania  va fi mai putin susceptibila la intreruperi si intreruperi de curent. Apoi, va reduce intreruperile de productie. In plus, stocarea energiei pe proprietatea garanteaza ca aveti o sursa de alimentare de rezerva in cazul in care sursa de alimentare primara se defecteaza.

  Cresteti valoarea marcii, stabilindu-va ca o afacere sustenabila. Utilizarea energiei regenerabile pentru compania demonstreaza dedicarea fata de sustenabilitate. Acest lucru va atrage clientii carora le pasa de mediu catre compania voastra. Ca rezultat, a fi verde va oferi companiei voastre un avantaj competitiv. 

  Energie solara pentru firmele mici

  O retea solara poate reduce amprenta de carbon a companiei, ceea ce are cateva avantaje tangibile pentru compania voastra. Adoptarea noilor tehnologii pe langa energia solara poate creste productivitatea in cadrul companiei. De asemenea, poate creste angajamentul angajatilor de a lucra pentru o companie care imbratiseaza viitorul. Prin adoptarea solutiilor de energie regenerabila acum, va puteti pozitiona compania ca un pionier in sectorul vostru, ceea ce poate fi un factor cheie de vanzare. 

  Energia solara pentru intreprinderile mici este extrem de eficienta in a obtine o rentabilitate mai mare a investitiei. Energia solara este de obicei vazuta de companii ca o investitie inteleapta, cu un randament ridicat al investitiei. O matrice solara produce profituri anuale in numeroase moduri. Energia solara este o investitie care poate fi rambursata rapid datorita tuturor stimulentelor si amortizarii accelerate. Odata ce sistemul solar este platit, va puteti astepta sa vedeti un profit pe investitia voastra de 10 pana la 30% in fiecare an, deoarece nu va mai trebui sa platiti pentru energia electrica. 

  In timp ce companiile sunt bucurosi sa ajute mediul inconjurator, majoritatea se concentreaza in primul rand pe utilizarea solutiilor solare pentru companii pentru a-si reduce facturile la energie. Economiile de energie din utilizarea energiei solare pot fi substantiale, unele companii observand o scadere cu 75% a costurilor cu energia. Mgmenergo este alegerea corecta!

  De asemenea, o afacere este adesea capabila sa-si achite investitia in energie solara in termen de trei pana la cinci ani, ceea ce inseamna ca economiile ramase sunt pur profit. Sistemele solare dureaza in medie 25 pana la 35 de ani. Atunci cand este utilizat impreuna cu alte instrumente de economisire a energiei, cum ar fi un sistem comercial de control al iluminatului, economiile pot fi substantiale. Preturile energiei electrice pot fi foarte volatile, mai ales in zonele de reglementare. Cererea de energie este in continua crestere, iar sursele de energie neregenerabile se micsoreaza. Cresterile preturilor la energie va pot afecta rezultatul final si pot provoca stres asupra operatiunilor voastre.

  In unele zone, preturile variabile modifica costul energiei electrice pe parcursul zilei. Cu solutii solare comerciale, va puteti proteja compania de aceasta volatilitate.

  Cresterea sistemelor de energie solara a dus, de asemenea, direct la cresterea bateriilor solare. Panourile solare pot genera mai multa energie electrica decat aveti nevoie intr-o anumita perioada de timp. Bateriile solare sunt folosite pentru a stoca aceasta putere in exces si pentru a o accesa in perioadele in care aveti nevoie de mai multa energie sau panourile solare ofera mai putina. Un sistem solar este de obicei conectat la reteaua electrica. Daca panourile solare produc mai multa energie decat are nevoie afacerea voastra, excesul de energie electrica este reintrodus in retea. 

  Majoritatea companiilor considera ca energia solara este o decizie financiara excelenta, cu un ROI pozitiv. In multe privinte, o matrice solara genereaza profituri anuale. Cu toate stimulentele si amortizarea accelerata disponibile, energia solara este o investitie care poate fi amortizata rapid. Puteti vedea o rentabilitate a investitiei  de 10 pana la 30% pe an, deoarece obtineti intreaga energie sau o parte din energie gratuita odata ce sistemul solar este platit.

  Exista o serie de factori de luat in considerare atunci cand incercati sa calculati rentabilitatea investitiei adaugarii unui sistem solar la afacerea voastra In primul rand, proprietarii de afaceri ar trebui sa ia in considerare tarifele de energie electrica ale facturilor curente de electricitate. Cantitatea de energie electrica pe care o utilizati afecteaza in mod direct cat de mult economisiti pe durata de viata a sistemului solar. Cu cat cantitatea de energie utilizata este mai mare, cu atat proprietarul va pastra mai mult pe termen lung.

  Stimulentele financiare la nivel federal, statal si local vor lua in considerare, de asemenea, rentabilitatea investitiei, deoarece multe state ofera reduceri pentru a incuraja proprietarii de afaceri sa adopte energia solara si alte surse de energie regenerabila. Capacitatea de a vinde excesul de energie electrica inapoi catre utilitatea locala si stimulentele fiscale ofera mai mult capital pentru a compensa costul sistemului vostru.

  Desigur, doriti sa faceti si o cercetare atenta si sa va asigurati ca alegeti panouri solare eficiente care corespund nevoilor voastre si sa comparati ofertele pentru a obtine cea mai buna oferta pentru compania. Aratarea angajamentului companiei  fata de sursele de energie regenerabila prin utilizarea solutiilor solare comerciale va poate ajuta sa atraga clienti intr-o lume in care consumatorii devin din ce in ce mai constienti de mediu. Oamenii care va recunosc angajamentul fata de sustenabilitate vor avea mai multe sanse sa promoveze si sa cumpere de la compania voastra, ceea ce va poate avantaja brandul. Afacerea va castiga un avantaj competitiv nu numai prin reducerea costurilor, ci si prin construirea de bunavointa cu clientii din intreaga tara si chiar din intreaga lume.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *