Sari la conținut
Prima pagină » Dragostea și scriitorul într-un serial – Californication

Dragostea și scriitorul într-un serial – Californication

  Serialul Californication prezintă povestea lui Moody, un scriitor semi ratat, însă care are o viaţă tumultuoasă din toate punctele de vedere. Un caz tipic de scriitor care îşi blochează viaţa într-un anumit punct, devenind totodată dependent de alcool, droguri şi nu în cele din urmă, sex.

   Californication

  Deşi are o fetiţă, şi o relaţie de foarte lungă durată cu singura femeie pe care o iubeşte, acesta nu a reuşit niciodată să-şi facă o familie, datorită incapacităţii sale de a fi o persoană stabilă. Dragostea este totuşi singurul element care îl mai ţine “viu“.

  El este cel mai bun exemplu a “haoticului” din noi. După multe încercări eşuate de reabilitare, hotărăşte să le demonstreze celor importante două femei din viaţă lui, Karen şi Becca, că este totuşi în stare să facă ceva. Reuşeşte astfel să îi scrie biografia lui Lew Ashby, unul dintre cei mai recunoscuţi producători de muzică din lume.

  De asemenea, va deveni şi profesor, ceea ce nu îl împiedică însă să îşi continue şirul relaţiilor amoroase atât cu studente cât şi cu profesoare. Din nefericire pentru el, acest lucru nu i-a adus decât probleme. În contrast, Karen, este un architect celebru, care ştie foarte bine ce vrea, însă dragostea pentru Hank o ţine uneori în loc.

  Cealaltă parte a poveştii de viaţă a lui Moody, este completată de agentul şi prietenul sau, Charlie Runckle, un om la fel de haotic şi de instabil. Acesta este un profesionist, însă ca orice bărbat nu rezistă tentaţiilor, ceea ce îi destramă la un moment dat şi căsnicia.

  Şi ca să închei într-o notă la fel de sobră, pot spune că am multe exigenţe în ceea ce priveşte serialele la care mă uit, iar acesta a trecut “testul”. Aşadar îl recomand nu numai pentru că are o poveste interesantă, ci şi pentru că e plin de umor şi chiar te prinde.

  Articol trimis de Andreea.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *