Sari la conținut
Prima pagină » Despre timp și a lui clepsidră

Despre timp și a lui clepsidră

Timpul este o resursă de preț pe care trebuie să învățăm să o valorificăm pe deplin. Dar cum putem oare să valorificăm fiecare clipă care trece prin clepsidra timpului? Setându-ne prioritățile, făcând lucruri care ne pasionează și care ne ajută să ne dezvoltăm, petrecându-ne timpul cu oameni dragi, care merită toată atenția și aprecierea noastră.

Poate că acestea sunt numai unele dintre lucrurile cărora ar trebui să le acordăm atenție dacă ne dorim să ne valorificăm timpul. Cred că pentru fiecare dintre noi rețeta de valorificare a timpului este diferită și pentru a o identifica cu adevărat e necesar să facem o analiză a celor mai importante lucruri pentru noi.

timp și a lui clepsidră

Care sunt obiectivele mele imediate? Să învăț să cânt la chitară? Să petrec mai mult timp cu prietenii și familia? Să mă implic în mai multe activități? Oricare ar fi răspunsurile sau întrebările, cert este că, odată ce îți cunoști obiectivele imediate, ești cu un pas mai aproape spre îndeplinirea lor. Ai nevoie de un singur lucru pentru a le putea vedea îndeplinite: timp. Iar dacă crezi că nu ai timp pentru a lucra în fiecare zi pentru obiectivele tale mărunte, te înșeli. Nu știi cum să-ți faci timp. Ai alte lucruri mai importante pe lista cu priorități sau amâni să faci unele lucruri din iluzia timpului etern.

E timpul să-ți faci ordine prin minte și gânduri. E timpul să eviți să faci lucruri care nu duc la niciun rezultat bun și să-ți petreci timpul cu oameni nepotriviți care te determină să involuezi sau să stagnezi.

E important să știi ce contează cu adevărat pentru tine și e esențial să-ți stabilești ținte mici, dar și mari. Odată ce vei fi aflat ce îți dorești, nu îți mai rămâne nimic altceva de făcut decât să valorifici timpul pentru a lucra pentru îndeplinirea visurilor tale.

Setează-ți prioritățile și obiectivele! Valorifică fiecare ceas scurs, încojoară-te de oameni potriviți! Descoperă-ți adevăratul potențial și investește în tine!

Mai presus de atât, fă-ți timp pentru oamenii importanți din viața ta. Și ei au un rol important pentru ceea ce vei deveni!

Articol trimis de Georgiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *