Sari la conținut
Prima pagină » Despre alegeri în viață | bani, dragoste sau sănătate?

Despre alegeri în viață | bani, dragoste sau sănătate?

  Se zice că banul are o putere de atracție satanică. El ridică oamenii în slăvi, îi trântește la pământ, îi aruncă în luptă unii contra altora, îi pune să-și sacrifice totul, până și viață.

  Unii zic că dacă ai bani, ai totul, alții, în schimb, zic că dacă ai sănătate ai totul. Nu degeaba se spune că omul își consumă sănătatea jumătate din viață pentru a câștiga bani, iar în timpul rămas consumă toți banii pentru a-și recăpăta sănătatea pe care a pierdut-o. Dar iubirea? Cu ea cum rămâne?

  Despre alegeri

  Se spune că era odată un înțelept care i-a întrebat pe elevii săi ce ar alege dintre aceste trei lucruri.

  Ca și în zilele noastre, unii au răspuns că ar alege banii pentru că degeaba ai sănătate și iubire dacă nu ai bani, alții au răspuns că ei ar alege sănătatea pentru că dacă ai sănătate, poți să faci bani, iar banii pot cumpără iubirea. Iar alții au spus că ei ar alege iubirea pentru că dacă ai parte de iubire, ești sănătos și poți face și bani. Înțeleptul le-a dat dreptate celor din urmă.

  Dacă stăm bine să ne gândim și privim puțin în jur, observăm că oamenii care au parte de iubire, dețin controlul. Iubirea ne face fericiți și dacă suntem tot timpul cu zâmbetul pe buze parcă atragem în viețile noastre lucrurile pe care le dorim, simțim că nicio boală nu ne poate atinge și că banii vin la noi fără prea mult efort din partea noastră.

  Pe bune acum, tu ce alegi?

  Articol trimis de Georgiana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *