Sari la conținut
Prima pagină » De ce să alegeţi imprimarea offset?

De ce să alegeţi imprimarea offset?

  Când doriţi să obţineţi materiale de marketing tipărite, cum ar fi broșuri, cărți de vizită, pliante etc., știți cât de important este designul. De la aspect până la grafică, se lucrează mult în proiectarea finală. Cu toată acea muncă grea, doriți ca proiectul final să arate cât mai bine posibil. Dar un aspect al proiectării pentru proiecte tipărite deseori neglijate de designeri este modul în care va fi tipărit. Mai trebuie luată o decizie importantă înainte de tipărirea designului: alegerea tipografiei: una digitală sau tipografie offset?

  Ce este tipărirea offset?

  Tehnologia de tipărire offset folosește plăci, de obicei fabricate din aluminiu, care este folosită pentru a transfera o imagine pe o „pătură” de cauciuc, iar apoi rulează acea imagine pe o foaie de hârtie.

  Imprimarea offset este metoda standard de imprimare comercială utilizată în întreaga lume. Metoda produce în continuare cea mai mare parte a materialului tipărit folosit de întreprinderi în prezent. Pe de altă parte, puteţi alege tipografie offset pentru lucrări cu volum mai mare deoarece poate fi foarte economică dacă aveți nevoie de mai multe copii identice.

  Când stabiliți că doriţi să alegeţi o tipografie offset pentru proiectul dvs., luați în considerare următorii factori:

  • Cantitate: imprimarea offset este cea mai bună pentru rulaje în cantități mari.
  • Mărime: presele offset găzduiesc piese tipărite mai mari, cum ar fi afișe sau bannere.

  Care sunt beneficiile imprimării offset?

  • Calitate de imprimare superioară: dacă doriți ca proiectul dvs. de imprimare să fie de cea mai înaltă calitate posibilă, alegeţi tipografie offset.
  • Potrivire perfectă a culorilor: atunci când utilizați offsetul că tehnică de imprimare, culorile vor fi exacte. Culorile pot fi ajustate pentru a se potrivi cu orice culoare imaginabilă.
  • Mai ieftin pentru cantități mai mari: dacă efectuați un proiect mare, alegând tipografie offset veţi putea economisi bani.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *