Sari la conținut
Prima pagină » De ce contează joburile din timpul facultății

De ce contează joburile din timpul facultății

  Să găsești un job după terminarea facultății a devenit o adevărată corvadă deoarece competiția este foarte mare și mulți candidați se bat pe același post. În continuare vom vorbi, pe scurt, despre de ce contează joburile din timpul facultății și cu ce te vor ajuta acestea să ieși în față.

  Probabil cel mai mare avantaj în a avea diverse joburi în timpul facultății este faptul că poți încerca mai multe domenii și să vezi ce îți place și ce ți se potrivește mai bine. Pe lângă asta, toti angajatorii vor înțelege faptul că ești student și că ai nevoie de un program flexibil pentru a ajunge la cursuri așa că nu vei avea parte de ore peste program sau alte lucruri apărute din senin. Partea proastă este că acestea se vor reflecta și în salariu care nu se va ridica la cel al unui angajat full time care stă la birou de la 8 la 6.

  Un alt avantaj este reprezentat de faptul că aduni experiență și îți faci conexiuni. După terminarea facultății te poți folosi de experiența adunată pentru a merge la interviuri și a obține joburi mai ușor. Pe lângă asta vei știi oameni la care să apelezi pentru a ajunge la interviurile pe care le dorești. Cine știe, poate colegii de la locurile de muncă pe care le-ai avut în facultate ajung în departamente de recrutare și își amintesc de tine.

  Dezvoltare personală. Mediul dintr-o companie este unul propice pentru a te dezvolta din punct de vedere al abilităților de comunicare, lucru în echipă și ai toate șansele să devii un adevărat lider mai târziu.

  Competitivitatea din cam toate industriile este foarte mare și cam trebuie să știi puțin din toate și mai apoi să devii expert pe un domeniu pentru a ajunge pe funcții de conducere sau pe cel foarte bine plătite. Un programator are un salariu foarte mare, dar un programator care știe web design și photoshop astfel încât să comunice foarte bine și eficient cu celelalte departamente va avea un salariu și mai mare.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *