Sari la conținut
Prima pagină » De ce ar fi bine sa optezi pentru mobila la comanda

De ce ar fi bine sa optezi pentru mobila la comanda

  Cand alegi mobilierul care iti va decora casa sau redecorezi una dintre camere, unul dintre obiectivele tale este sa creezi un spatiu unic si original care sa vorbeasca despre tine. Dar, uneori, gasirea piesei care se potriveste perfect in acel spatiu pe care il ai acasa devine o adevarata odisee.

  Cu o piesa personalizata, iti vei vedea asteptarile indeplinite. Se va combina perfect cu restul mobilierului si vei putea profita la maximum de spatiu. Inainte de a alege orice piesa de mobilier din catalog, ia in considerare alegerea uneia la comanda. Nu este atat de scump pe cat crezi si iti vei face casa sa respire armonie si functionalitate.

  Fara indoiala, principalul avantaj al mobilierului la comanda este adaptabilitatea sa completa la spatiul de care dispuneti, profitand de toate contoarele utile ale locuintei tale. Sunt piese create pentru un anumit spatiu si utilizare. In plus, potrivindu-se perfect, ofera personalitate, unicitate si autenticitate, devenind uneori elemente ale arhitecturii casei tale.

  Piesele create pe masura se lauda cu o calitate deosebita. Fiind realizate pe masura, artizanii au o grija deosebita sa creeze acea piesa de mobilier pe care o cauti atat de mult. De asemenea, poti arata designul sau unic. Poti fi sigur ca nimeni nu va avea o piesa asemanatoare. Este facut doar pentru tine. Deoarece mobila la comanda  va fi realizata conform gusturilor tale, se acorda o mai mare atentie  calitatii finisajelor, intrucat este o lucrare complet personalizata. In plus, aici exista posibilitatea de a alege materiale de buna calitate.

  Pentru ca se alege materialul cu care se lucreaza, marele avantaj al mobilierului la comanda este ca rezista mult timp. Asta face ca investitia sa merite, intrucat de multe ori acest tip de mobilier costa putin mai mult decat cele facute deja in serie. Cu toate acestea, aveti o garantie mai buna in ceea ce priveste calitatea si anii de utilizare daca alegeti un dressing la comanda.

  Dar, desigur, motivul principal pentru alegerea mobilierului la comanda este potrivirea acestuia la spatiu. Uneori vrem sa profitam de un colt, mai ales daca casa ta este mica, sau sa le adaptam la spatii in care exista o coloana, o usa, un calorifer sau ai nevoie de o piesa speciala pentru golul de sub scari. Dupa cum poti vedea, atunci cand optam pentru aceasta varianta, cel mai normal este ca piesa de mobilier sa fie amplasata intr-un loc cu dimensiuni sau forma foarte specifice. Pentru un rezultat optim, o piesa de mobilier la comanda este cea mai buna optiune.

  Dar atunci cand alegi un design personalizat, nu doar ii selectezi dimensiunea, ci poti alege si un finisaj sau altul. Daca piesa pe care ai ales-o este din lemn, poti alege ce tip iti doresti. Frasinul, stejarul, castanul, ciresul sau nucul sunt cele mai comune. Toate aceste lemne pot fi vopsite, cu care vei continua sa vezi granulatia lemnului si cu care vei obtine un finisaj unic. De asemenea, poti alege un finisaj lacuit, aplicat de obicei pe MDF. Aceasta este optiunea perfecta daca esti in cautarea unui dressing la comanda care sa se potriveasca cu restul decorului din camera.

  Cand cauti o piesa de mobilier care sa se potriveasca spatiului respectiv, ai doua variante. Poti selecta o piesa de mobilier din catalog si o poti comanda cu dimensiunile si finisajele care iti plac sau sa iti proiectezi piesa de mobilier de la zero pe baza ideilor tale.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *