Sari la conținut
Prima pagină » Daca ai trecut cu brio un test engleza, vezi ce job part time iti poti gasi

Daca ai trecut cu brio un test engleza, vezi ce job part time iti poti gasi

  In ziua de azi, daca cunosti limba engleza, poti opta pentru cele mai cautate meserii, inclusiv pentru studenti:

  • Translator

  Cel putin o data in viata se va resimti nevoia unui translator. Iar daca ai trecut cu brio niste teste engleza avansati, cu siguranta iti va fi extrem de usor sa indrumi turisti in anumite destinatii, fie sa traduci documente in limba engleza.

  • Profesor si/sau meditator

  Daca-ti place sa impartasesti cu altii cunostintele tale sau aspiri la o cariera in invatamant, meseria de profesor sau meditator part-time poate fi o optiune excelenta.

  Poti in acest mod sa oferi periodic meditatii acasa sau online, la diferite materii. De asemenea exista si adulti care vor fi interesati sa faca cursuri, cum ar fi cele de invatare a unei limbi straine. Te vor ajuta in acest sens sa parcurgi aceste teste engleza, care nu doar ca pot fi un model de predare sau o tema pentru elevi, dar si sa-ti imbunatatesti tu insati cunostintele.

  • Babysitter

  Exista si familii care au nevoie de o persoana de incredere sa petreaca timp periodic cu copilul lor, sa-l supravegheze sau sa se joace. Iar unele persoane pot fi chiar de origine straina, oferindu-le inclusiv posibilitatea de a-ti exersa practic atitudinile dovandite dupa parcurgerea unui test engleza si a unui curs de limba la un nivel avansat.

  Daca esti un student aflat de ceva timp pe bancile facultatii, fie te gandesti sa aplici la o facultate pe ultima suta de metri, dar ai dubii cu privire la bugetul de care ai putea avea nevoie, gasirea unui loc de munca poate simplifica perioada studentiei din acest punct de vedere. Daca iti plac limbile straine si crezi ca ai capacitatea sa inveti repede, poti  incerca sa inveti o limba noua si sa castigi si bani din aceasta.

  Intr-adevar, nu e deloc usor sa poti invata si sa muncesti in acelasi timp. Insa, cu multa implicare, poti inclusiv sa aplici pentru un job temporar sau part-time. Analizand ofertele de mai sus ai posibilitatea sa iti transformi pasiunea pentru limbi straine in ceva profitabil si avantajos!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *