Sari la conținut
Prima pagină » Curajul de a face ce-ți place

Curajul de a face ce-ți place

  Esenţial este să trăim cu adevărat prezentul, să nu ne mai gândim la trecut decât doar dacă trebuie să învăţăm niste lecţii de pe urma lui, să nu ne mai facem griji în legătură cu ce va fi şi să trăim intens, frumos, cu răbdare şi iubire fiecare clipă. Să-i iertăm pe cei care ne-au întristat zilele şi să le dăm oportunitatea de a face lucrurile să meargă.

  Curajul de a face ce-ți place

  Să nu avem regrete, pentru că ele ne vor întuneca sufletul. Să acţionăm aşa cum simţim şi să ne ascultăm întotdeauna vocea interioară atunci când luăm decizii.Să ne reparăm greşelile şi să-i apreciem la adevarata valoare pe cei din jurul nostru.

  Să facem ca lucrurile să fie astfel încât la finalul unei zile să nu ne întrebăm “Cum ar fi fost dacă…?”, ci să spunem “Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru ca lucrurile să meargă, mi-am urmat inima”.

  Câţi oameni crezi că au curajul să-şi urmeze inima? Eu cred că puţini. Pentru că a-ţi urma inima presupune a dizolva temerile, a elimina incertitudinea, a te asculta cu adevărat, a fi atent la emoţiile şi dorinţele tale. Cum cele mai bune decizii sunt cele pe care le iei atunci când ţii cont de ceea ce îţi doresti cu adevărat, de ce nu ţi-ai urma inima atunci când te afli la o răscruce de drumuri?

  Fiecare dintre noi îşi doreste să fie fericit, iar cea mai buna cale pentru a atinge acea stare de fericire este să identifici ceea ce este cel mai important pentru tine şi să ştii cum să-ţi asculţi vocea interioară. Chiar dacă ai luat o decizie greşită la un moment dat, inima ta îţi va spune pentru că nu te vei regăsi sau îţi va fi extrem de greu să te adaptezi unei situaţii în care nu ar fi trebuit să ajungi.

  Articol trimis de Georgiana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *