Sari la conținut
Prima pagină » Cum sa purtati mai multe inele in acelasi timp (P)

Cum sa purtati mai multe inele in acelasi timp (P)

  Au apus de mult acele vremuri in care degetul inelar era singurul care merita sa fie impodobit cu un inel. Cea mai recenta tendinta in fashion-ul bijuteriilor este suprapunerea de inele, asa ca este timpul sa va ganditi cum sa va infrumusetati toate cele 10 degete. Inelele purtate mai multe pe un deget si pe mai multe degete, reprezinta una dintre cele mai usoare tendinte in lumea bijuteriilor, pur si simplu pentru ca nu exista nicio modalitate gresita de a purta inelele. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca cel mai indicat este sa purtati inele argint, pentru ca sunt mult mai versatile si usor de asortat. Inele de argint ce pot fi purtate mai multe odata puteti gasi la Ioana Preda, intr-o varietate de modele si texturi speciale.

  Inca nu sunteti sigura de unde sa incepeti? Iata cateva idei care va vor ajuta sa va inspirati.

  Jucati-va cu textura si dimensiunea. Uneori, amestecarea metalelor poate fi o provocare, asa ca incepeti doar sa alegeti inele din argint simplu, dar si placat cu aur roz, si sa va jucati cu texturile sau dimensiunea inelelor pe care le combinati.

  Joacati-va cu culoarea. Un alt mod de a crea un aspect interesant este sa pastrati similare dimensiunile inelelor si sa variati pietrele pe care le au acestea. Puteti combina inele precum Gloria, Adele si Suki pentru a varia aspectul.

  Pentru ca uneori, un inel statement nu este sufficient, incercati sa combinati mai multe inele statement, precum cele din seria Chain. Alegerea culorilor care sunt complementare va vor oferi un aspect wow!

  Mix and match. Incercati sa stratificati inele mici cu alte inele cu pietre mai mari pentru a crea combinatii unice. Se pot crea diferite aspecte prin conturarea acestor doua tipuri diferite de inele. Incercati combinatii intre inele precum Mora, Single si Gina.

  Pe site-ul magazinului Ioanei Preda veti descoperi inelele din argint ideale pentru a face cele mai interesante combinatii. In plus, va puteti inspira de pe site pentru a alege stilul care vi se potriveste. Cu siguranta, magazinul va avea ceva special pentru orice femeie care adora sa poarte mai multe inele pe deget sau la aceeasi mana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *