Sari la conținut
Prima pagină » Cum sa organizezi o petrecere la tine in camin

Cum sa organizezi o petrecere la tine in camin

Organizarea unei petreceri poate fi un lucru stresant, mai ales daca nu ai la dispozitie foarte mult timp sau un buget prea generos. Fie ca este vorba despre o petrecere aniversara sau un alt tip de eveniment, este timpul sa afli care sunt trucurile care te ajuta sa eviti o perioada agitata, dar rezultatul sa fie cel dorit!

Muzica

O actiune care necesita timp presupune alcatuirea unui playlist pe gustul tuturor. Chiar si in cazul in care stii exact ce isi doreste fiecare invitat sa auda, tot va dura ceva pana sa creezi o lista de melodii potrivita. Asa ca, in schimb, ii poti ruga pe prietenii tai sa se ocupe de acest lucru in seara evenimentului. Cum sa faci asta? Fiecare invitat va avea la dispozitie 10 sau 15 minute in care poate pune ceea ce isi doreste. Prin rotatie, toata lumea va asculta muzica preferata, iar tu economisesti timp!

Mancarea

Sa gatesti pentru un numar generos de persoane cu gusturi diferite poate fi o provocare inutila, mai ales daca nu iti place sa faci asta. De aceea, cea mai buna solutie la problema ta este reprezentata de pizza cu livrare sau orice alt tip de mancare preferat de cei prezenti. Avantajul este ca fiecare poate comanda ce doreste si totul va sosi chiar la usa ta, gata preparat si gata de mancat!

Vesela si pahare

Mancarea comandata rezolva o parte din problema, insa tot va fi nevoie de pahare pentru bauturi. Ca sa scutesti timp si efort, atat inainte, dar mai ales dupa petrecere, alege paharele din plastic. In acest fel, dupa folosirea lor le poti arunca si riscul de accidente cu pahare sparte se reduce la 0.

Invitatii

Protocolul dicteaza sa anunti fiecare persoana in parte de faptul ca este invitata la petrecerea ta, insa lipsa timpului, mai ales ca o simpla invitatie poate genera discutii mai lungi, nu iti permite sa faci acest lucru. Dat fiind ca sunteti tineri si, cel mai probabil, faceti parte din aceeasi gasca, nu vor exista suparari daca te folosesti de un grup pe WhatsApp ori Facebook pentru a da de stire tuturor despre eveniment.

Chiar daca organizarea nu este punctul tau forte si, mai mult decat atat, programul incarcat nu iti permite sa acorzi o atentie totala unui eveniment viitor, nu iti face griji! Atat timp cat sunteti tineri si va face placere sa petreceti timpul impreuna, orice petrecere va fi una de neuitat, in care toata lumea se va simti bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *