Sari la conținut
Prima pagină » Cum sa alegeti o bucatarie echipata (P)

Cum sa alegeti o bucatarie echipata (P)

O bucatarie echipata trebuie sa raspunda nevoilor specifice ale fiecaruia. Pentru a alege cea mai buna mobila bucatarie, acesta trebuie sa se adapteze la felul in care fiecare o utilizeaza, la dorintele echipamentelor de depozitare si aparate.

Alegeti o bucatarie echipata

Alegerea unei bucatarii echipate, este la indemana tuturor, cu conditia sa puneti intrebarile corecte. De asemenea, trabuie sa alegeti o firma de renume daca doriti sa aveti cele mai bune rezultate. Puteti avea mobila bucatarie bucuresti prin intermediul kuechentreff.ro. Aceasta firma va ofera calitatea germana, la preturi romanesti. Puteti avea mobila la comanda bucatarie in orice stil, in orice culoare si din orice material.

Numim o bucatarie echipata, o bucatarie care include trei zone: un spatiu de spalat, un spatiu rece si un spatiu de gatit. In mod ideal, aceste trei zone ar trebui sa formeze un triunghi numit „triunghi de activitate” care nu ar trebui sa fie prea mare. Datorita acestei amenajari, o bucatarie echipata face usoara deplasarea intre aceste trei spatii pentru a optimiza in special pregatirea mesei. Bucataria echipata poate include, de asemenea, o zona de luat masa, dar aceasta nu trebuie sa fie amplasata in acest triunghi de activitate.

Spatiul de spalare

Zona de spalare a unei bucatarii echipate include o chiuveta, un cos de gunoi si o masina de spalat vase. In cele mai multe cazuri, ofera si depozitare functionala specifica pentru vase si produse de curatare.

Spatiul rece

Spatiul rece al bucatariei amenajate este zona in care depozitam mancarea, perisabila sau nu, necesara pregatirii meselor. Acest spatiu contine in principal un frigider si unitati de depozitare pentru a gazdui produse, conserve, alimente, sticle de vin etc.

Spatiul de gatit

Spatiul de gatit este echipat cu o plita, inconjurata de o hota si un blat de lucru, toate dispuse chiar langa chiuveta. Elementele pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie (mobilier, rafturi) completeaza spatiul de pregatire / gatit al unei bucatarii echipate.

Bucataria la comanda este cea care se adapteaza cel mai bine nevoilor dvs. Kuechentreff.ro este un producator de bucatarii de inalta calitate, ce se pot adapta oricarui spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *