Sari la conținut
Prima pagină » Cum ne ajută o imprimantă 3d și ce poate face pentru afacerea ta? (P)

Cum ne ajută o imprimantă 3d și ce poate face pentru afacerea ta? (P)

  Printarea 3D nu mai este de mult timp un subiect surprinzător, ci o realitate palpabilă. De fapt, imprimanta 3D este un echipament modern care a devenit din ce în ce mai des utilizat în scop industrial. Rezultatul printării și performanțele sale ajută o afacere să ofere clienților săi o experiență mai bună sau un produs mai bun din punct de vedere calitativ.

  Imprimanta 3D este formată din mai multe componente cum ar fi cap de printare, suprafață de printare, volumul de construit, grosimea stratului, filamente de pe printam3d.ro. Aceasta poate imprima o mulțime de obiecte funcționale sau părți de obiecte în timp relativ scurt în special pentru obiectele mai puțin complexe, iar procesul de printare se face prin adiție. Astfel obiectul este fabricat strat cu strat și va avea aceleași caracteristici prezente în macheta digitală care a servit drept model.

  Printarea 3D a crescut ca popularitate în ochii mediei în ultimii ani. Acest tip de printare are la bază fabricarea aditivată și nu este deloc o tehnologie nouă, cum s-ar putea crede. De fapt, multe medii profesionale au folosit cu succes acest tip de printare în ultimii 30 ani.

  În prezent, imprimantele 3D ocupă un loc important în media, în mare parte datorită deschiderii publicului către acest tip de tehnologie. De mult timp limitată la profesioniști și prototipuri industriale, imprimarea 3D permite acum imprimarea pieselor și a produselor finite în același timp devenind accesibilă publicului larg.

  Imprimantele 3D au fost divizate în două mari categorii: imprimante industriale și imprimante pentru acasă. Imprimantele pentru acasă și cele profesionale diferă prin faptul că acele imprimante destinate publicului larg folosesc tipul de printare FDM producând astfel produse din ABS sau plastic PLA, pe când cele profesionale pot printa o mulțime de materiale cu un nivel ridicat de precizie.

  De fapt, multe companii dețin imprimante 3D pentru a fabrica prototipuri și în acest fel câștigă timp și bani. Astfel, aceste imprimante au devenit un echipament necesar în industrii precum ar fi: dental, aerospațial, aeronautic civil și militar, bijuterii.

  Dacă ești interesat să cumperi o imprimanta 3d la pret mic, scannere 3D sau ai nevoie de consumabile, poți apela cu încredere la Imake3d, firmă aflată în domeniul printării 3D încă din 2015.

  Imake3d.ro este primul reseller care îți oferă consultanță în magazinul de prezentare din București unde a avut activitate în printarea 3D încă din 2016. Vei primi cele mai bune sfaturi pentru că specialiștii de aici îți pun pe masă experiența în domeniu.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *