Sari la conținut
Prima pagină » Cui ii este adresat Ghid de Nursing si de ce ar trebui sa-l citesti

Cui ii este adresat Ghid de Nursing si de ce ar trebui sa-l citesti

  Pentru studentii care urmeaza cursurile unei facultati de medicina, pentru cei aflati la inceput de drum, care lucreaza in domeniul sanatatii, dar si pentru cei care isi doresc din diverse motive sa invete cateva tehnici de nursing, recomand Ghid de Nursing de Lucretia Titirca.

  Autoarea este o figura cunoscuta in acest domeniu si are la activ peste zece astfel de lucrari de specialitate, iar ghidul face parte din programele obligatorii pentru concursuri si examene, fiind extrem de bine structurat si prezinta tehnicile de evaluare, dar si ingrijirea bolnavului atat in timpul, cat si dupa perioada de convalescenta.

  ghid de nursing

  Iata cateva motive pentru care trebuie sa citesti ’’Ghid de Nursing’’ de Lucretia Titirca:

  • Autoarea este o specialista in domeniu si stie ce informatii sunt esentiale pentru orice asistent medical;
  • Ghidul este foarte bine structurat si ofera informatii clare;
  • Cartea iti prezinta tehnici pe care le poti pune in practica si in viata de zi cu zi, in cazuri de urgenta;
  • Iti ofera un acces facil la informatie, mai ales daca vei detine acest ghid si in biblioteca personala;
  • Iti va fi mult mai usor sa iti practici meseria de asistent/a medical/a daca citesti, in fiecare zi, cateva pagini din acest ghid practic, deoarece iti imbogatesti cultura generala.

  Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care recomand aceasta carte. Mai putem, de altfel, enumera si altele care sigur sunt la fel de importante: cartea este recunoscuta si apreciata in domeniul medicinei, face parte din programele obligatorii pentru concursuri si examene si ofera informatii complete si corecte pe acest subiect. Mai mult ca sigur o veti gasi foarte interesanta si usor de asimilat. Daca simti ca esti o persoana empatica si sensibila la suferinta celor din jur, mai mult ca sigur te-ai gandit deja sa urmezi o scoala de asistenti medicali si iti doresti sa iti creezi o biblioteca personala care sa contina doar lectura de specialitate.

  Aceasta lucrare scrisa – Ghid de Nursing – este una complexa si utila deopotriva si asa cum era de mentionat, este utila inclusiv viitorilor medici care trebuie sa cunoasca si aceste practici de nursing fundamentale, pe care sa le puna in practica zilnic. Este un lucru foarte cunoscut faptul ca omenirea s-a preocupat mereu de ingrijirea celor aflati in suferinta, incercand de fiecare data sa descopere noi si noi metode de alinare si vindecare a anumitor boli, fie ele fizice sau, de ce nu, psihice. Din acest motiv, medicina a cunoscut o evolutie constanta si in prezent se bucura si de tehnologia avansata care ii vine in ajutor.

  Combinand astfel, tehnologia si cunostintele avansate in domeniul medicinei, meseria de asistent medical a cunoscut o evolutie clara, cu toate ca grija pentru cei aflati in nevoie este o practica veche de cand omenirea in sine. Personal, respect toate persoanele care lucreaza in domeniul sanatatii, pentru ca stiu ca sanatatea este cea mai importanta dintre toate, iar grija pentru aceasta este ceva ce trebuie sa luam cu totii in considerare fara exceptie, fara doar si poate.

  P.S. Mai multe informatii despre acest ghid puteti citi in acest articol.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *