Sari la conținut
Prima pagină » Cerere în căsătorie: subacvatică, în elicopter sau într-un castel medieval – cadouri-experiențe care te scot din impas

Cerere în căsătorie: subacvatică, în elicopter sau într-un castel medieval – cadouri-experiențe care te scot din impas

Cererea în căsătorie trebuie să fie un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestiți, cu plăcere și nostalgie, nepoților, peste ani. Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Trebuie să o faci astfel încât să nu riști un mic dezastru sau, mai rău, o ignorare a mesajului, pentru că partenera ta crede mai degrabă că vrei să faci o glumă.

Cerere în căsătorie
Background photo created by jcomp – www.freepik.com

Deși femeile sunt cele care se bucură în general cel mai mult de acest moment, misiunea grea pică mai ales în curtea partenerului. El își va petrece nopțile gândindu-se la discurs și la desfășurarea în sine evenimentului. Idei poți găsi peste tot – în cărți, în reviste, pe internet, vom vorbi și noi pe larg despre ele – însă, ca regulă generală, fii sincer și spune-i partenerei tale direct și simplu ce simți. Este cea mai scurta cale spre a-i câștiga inima pentru totdeauna.

Locul este important atunci când îți faci planuri să-ți ceri iubita de soție. Ce spui de locul primei întâlniri sau de banca pe care v-ați sărutat pentru prima dată? Aceste momente sunt cu siguranță foarte importante pentru femeia de lângă tine și ocupă un loc special în inima ei. Tocmai de aceea mulți le consideră ideale pentru un astfel de scenariu. Însă locul poate fi ales și în funcție de ideea ta. O plajă exotică pentru o cerere scrisă pe nisip, un oraș romantic pentru o pasionată de călătorii, chiar și o bibliotecă dacă iubita ta este pasionată de citit. Sau – de ce nu? – o sală de teatru sau de cinema. Dacă ai nevoie de idei de cadouri pentru ea care sa îți pună în valoare cererea în căsătorie, îți lăsăm aici trei idei care să te inspire.

  1. Cazare în castel de poveste cu cina inclusă – dacă iubita ta este mare iubitoare de călătorii și timp de calitate petrecut în cuplu, îi poți oferi câteva nopți de cazare într-un loc mirific. Aici se va simți ca o prințesă în propriul castel, iar cina inclusă este binevenită. Nu ai costuri ascunse, poți folosi cadoul în următoarele 12 luni, iar voucherul electronic gratuit este și personalizabil.
  2. Cererea de căsătorie subacvatică – dacă iubita ta adoră scuba diving-ul atunci acest cadou o va surprinde la maximum. Organizarea este extrem de bună, instructorii sunt încurajatori, iar tu te vei simți excelent atât în apă, cât și pe uscat. Mai mult, puține femei se pot lăuda cu o astfel de cerere în căsătorie, iar tu știi deja cât de mult apreciază femeile unicitatea unui cadou sau a unei experiențe. Experiența va fi ideală atât pentru iubita ta, cât și pentru tine. Niciunul nu va uita această experiență inedită.
  3. Cererea în căsătorie în aer într-un elicopter – această idee de cadou – experiență este încă o opțiune pentru acei bărbați care caută originalitatea și creativitatea în cererea în căsătorie viitoare. Este recomandat să spargi tiparele când vine vorba de momente speciale, iar cererea în căsătorie în aer este o modalitate de a o face. Îi propui iubitei o plimbare de 30 minute cu elicopterul și la momentul potrivit scoți cutia cu inelul. Imaginează-ți fața pe care o va face! Nu se va aștepta la o astfel de cerere. Astfel te bucuri de două lucruri în același timp: o plimbare cu elicopterul, dar și o cerere în căsătorie inedită pentru a primi cel mai frumos “DA” din viața ta.

Cererile în căsătorie pot fi și extravagante, însă pentru acestea vei avea nevoie cel mai probabil fie să pui ceva bani deoparte, fie să ai parte de complicitatea unor persoane publice. Însă, dacă vrei un cadou cuplu  care să fie pe măsură oricărui buzunar și să se potrivească perfect cu cererea în căsătorie, poți încerca să găsești ceva potrivit pe site-uri dedicate cadourilor-experiențe. Trendul e din ce în ce mai apreciat și te ajuta să scapi și de stresul aferent organizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *