Sari la conținut
Prima pagină » Cele mai faine seriale pentru studenți

Cele mai faine seriale pentru studenți

  A început facultatea și cauți metode noi de a te distra? Noi credem că o listă de seriale bune în care apar adolescenți e fix ce ai nevoie.

  Gossip Girl

  Este un serial despre viața adolescenților din Upper East Side. Acțiunea se petrece pe parcursul liceului și facultății și are ca punct de pornire rivalitatea dintre upper class și low class.

  Breaking Bad

  Un profesor universitar este diagnosticat cu cancer și își folosește cunoștințele pentru a produce metamfetamină pentru a lăsa familiei ceva în urmă.

  The Innocents

  Este o dramă romantică și Thriller SF. Povestea urmărește viața a doi adolescenți, Harry și June, care decid să fugă de familie.

  Cloak and Dagger

  Un serial cu supereroi pe care n-ar trebui să-l ratezi. Tandy Bower și Tyrone Johnson descoperă că au abilități speciale și de aici se înfiripă o idilă între ei. Pe parcursul serialului trebuie să își dea seama cum pot gestiona sentimentele și să se apere și de oamenii care sunt pe urmele lor.

  13 Reasons Why

  Este vorba despre o liceană care decide să se sinucidă și lasă în urmă 13 casete care ar trebui să deslușească misterul deciziei pe care a luat-o.

  Atypical

  Spune povestea unui tânăr de 18 ani cu autism care se luptă să se integreze în societate.

  Riverdale

  Noul an al unor liceeni începe cu o descoperire stupefiantă. Unul dintre colegi este găsit mort și de aici începe o aventura în cel mai serios sens al cuvântului.

  The 100

  100 de tineri de pe o colonie spațială sunt trimiși înapoi pe Pământ după ce întreaga rasă umană fusese eliminată de pe acesastă planetă și părinții lor au fost nevoiți să fugă în spațiu. Am uitat să menționez că acesta era un test ca să vadă dacă planeta este încă imposibil de locuit, nu?

  The Vampire Diaries

  Serialul acela cu vampiri despre care vorbesc toate fetele.

  Misfits

  În urma unor infracțiuni minore, un grup de tineri este obligat să lucreze în folosul comunității și viețile lor se schimbă atunci când, în mijlocul unei furtuni, dobândesc puteri supranaturale.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *