Sari la conținut
Prima pagină » Cele mai bune seriale oferite de Netflix in 2020

Cele mai bune seriale oferite de Netflix in 2020

Netflix vine cu o oferta variata, de la drame la comedii si diverse show-uri de televiziune, filme sau seriale. Iata cateva seriale oferite de Netflix in 2020 care merita vizionate.

Dead to Me

Dead to Me, sezonul doi, revine la fel de puternic ca primul. Cu o inversare a rolului, seria urmareste mai in profunzime psihicul intunecat al lui Jen (Christina Applegate) si al lui Judy (Linda Cardellini). 

Este un serial care se poate incadra atat la comedie, cat si la crima si drama.

Never Have I Ever

Noua drama adolescentina de la Mindy Kaling poate fi un serial distractiv si usor. Dupa moartea subita a tatalui sau si o scurta perioada de paralizie, Devi (Maitreyi Ramakrishnan) intra in ultimul an de liceu si se zbate pentru a face fata familiei, prietenilor si baietilor. 

Este un serial care prezinta complexitatea dura a sexualitatii in devenire si a experientei indian-americana, totul in episoade usor digerabile de numai cate o jumatate de ora.

Unorthodox

Unorthodox este povestea unei tinere evreice hasidice care fuge din comunitatea ei din Brooklyn pentru a evita casatoria aranjata si a incepe o noua viata in Berlin. Seria de patru parti are la baza memoriile lui Deborah Feldman si este prima incursiune realizata de Netflix in viata idis. 

Vei avea ocazia de a surprinde un portret nuantat al unei comunitati mai putin cunoscuta si, totodata, vei afla ce inseamna sa faci parte din aceasta. Povestea te va captiva de la inceput pana la sfarsit.

Sex Education

Sex Education aduce in prim plan toate personajele din sezonul unu, subliniind problemele reale asociate cu numele seriei. 

In timp ce sezonul unu ne-a distrat cu multe povesti inconfortabile despre sexualitatea adolescentina in devenire, sezonul doi devine mai real si face o declaratie indrazneata, abordand aspecte precum placerea feminina, consimtamantul, asexualitatea, dezinformarea in legatura cu bolile.

The Stranger

Daca iti plac suspansul, emotiile si crimele, urmareste The Stranger – te va captiva cu multe povesti infricosatoare. 

Bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Harlan Cober, The Stranger urmareste un strain care merge in jurul orasului dezvaluind secretele oamenilor. Motivul acestuia este variat, uneori santajand oamenii pentru bani, alteori incercand sa ajute oamenii prin dezvaluirea adevarului.

Cheer

In urma nebuniei din spatele provocarilor competitive, in special a echipei de majorete Navaroo College cu sediul in Texas, serialul dezvaluie cat de injositor si de extrem poate fi acest sport.

Navarro se afla in punctul culminant al activitatii lor si dispune de o perioada limitata de timp pentru a atinge excelenta. Este un serial convingator care te va face sa aperciezi altfel majoretele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *