Sari la conținut
Prima pagină » Ce serviciu de curierat sa alegi pe ruta Londra – Romania (P)

Ce serviciu de curierat sa alegi pe ruta Londra – Romania (P)

  Astazi vorbim despre Eastlines, lider in transport Londra Romania si despre beneficiile pe care le ai daca alegi sa trimiti colete prin intermediul serviciilor oferite de ei.

  Nevoia de a trimite colete in afara tarii este in continua ascensiune din cauza/datorita faptului ca tot mai multi romani aleg sa paraseasca tara, iar una dintre destinatiile preferate de acestia este Londra.

  De te tocmai in UK? Ei bine pentru ca este o tara dezvoltata din punct de vedere economic si ai asigurarea ca indiferent de ce meserie alegi vei fi platit direct proportional cu plusul de valoare pe care il aduci. Astfel, multi romani pleaca din tara in cautarea unui trai mai bun, dar un lucru este inevitabil, dorul. Cel de casa si de familie. Astfel, ajungi la nevoia de a trimite colete in mod frecvent fie cu haine sau cu bunuri pe care sa le foloseasca cei de acasa.

  Cei care au trimis colete din afara catre Romania cu siguranta s-au lovit de clasicele probleme precum intarzierile, deteriorarea coletelor sau chiar furtul anumitor obiecte din pachet. Aceste lucruri nu se intampla la Eastlines si, alaturi de alti factori, au dus la aceasta ascensiune rapida a serviciului de curierat.

  Eastlines a ajuns lider de transport Londra Romania prin intermediul mai multor factori, dar toti se invart in jurul aceluiasi subiect, profesionalismul. Atunci cand doresti sa cresti o afacere si sa lasi in urma competitia trebuie sa te axezi pe satisfacerea nevoilor consumatorilor prin servicii care sa se plieze pe nevoile lor, dar si prin preturi competitive.

  Iata 5 motive pentru care ar trebui sa alegi Eastlines pentru transportul coletelor.

  • pretul este unul competitiv si ai la dispozitie si un instrument prin care sa afli cotatia pentru transportul international al coletului tau;
  • iti pune la dispozitie un ghid despre cum trebuie pregatita trimiterea unui colet pentru a nu avea surprize;
  • exista mai multe variante de a trimite coletele printre care: Servicii standard, economic, express, colete XXL, dar si servicii cargo paletizate;
  • dispun de un site usor de folosit care cu siguranta iti va simplifica munca de comanda/trimitere a coletului;
  • procesul este rapid, eficient si nu iti faci griji dupa ce ai expediat coletul.

  De mentionat este si faptul ca Eastlines nu se ocupa doar de transport Londra-Romania, dar ofera si servicii de transport colete in toata Marea Britanie, atat dinspre, cat si spre Romania.

  In concluzie, Eastlines este un serviciu de curierat care a reusit sa ajunga in top datorita serviciilor profesionale si se angajeaza sa se ingrijeasca si de coletul tau pentru a pastra legatura cu cei dragi cat mai stransa.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *