Sari la conținut
Prima pagină » Ce este tratamentul hi float pentru baloane (P)

Ce este tratamentul hi float pentru baloane (P)

    Tratamentul baloanelor cu hi float este o solutie dintr-un material plastic dizolvat in apa. Acest tip de tratament formeaza o acoperire in interiorul baloanelor din latex, lucru ce reduce foarte mult pierderile de heliu sau de aer. Cu ajutorul tehnicii de Tratare Baloane cu heliu, decoratiunile pentru petreceri pot fi pregatite cu o zi inainte, iar aranjamentele create din baloane vor pluti timp de cateva zile. Baloanele din latex pline cu heliu plutesc in medie de 25 de ori mai mult cu aceasta tehnica, iar baloanele din latex, pline cu aer, isi mentin dimensiunea pentru mai mult de o luna cu. La magazinul Balloons Shop poti cere aceasta tehnica pentru baloanele pe care le vei achiztiona. Preturile sunt foarte accesibile si rezultatele vor fi exact cele asteptate.

     tratamentul hi float

    Tratamentul cu hi float este foarte sigur. Este non-toxic, non-iritant, non-coroziv, neinflamabil si biodegradabil. Este similar cu lipiciul de pe spatele timbrelor postale. Cand este utilizat corect, hi float creste durata de plutire a baloanelor din latex de 25 de ori, asa cum spuneam. Echipa de la Balloons Shop va poate oferi inclusiv sfaturi pentru a profita cat mai mult de baloanele tratate cu aceasta tehnica.

    Totusi, pentru o rezistenta mai mare in timp, baloanele trebuie sa fie pastrate in interior, intr-o locatie controlata termic. Timpul de plutire va fi mai scurt in aer liber. Timpul de plutire variaza foarte mult din cauza unor factori, cum ar fi calitatea latexului, umiditatea, temperatura, altitudinea, etc. Baloanele plutesc in mod obisnuit pe jumatate cand atmosfera este calda si umeda.  Hi float este “safe” si, in contact cu pielea se indeparteaza foaret usor. Pur si simplu spalati-l de pe piele cu apa. Daca produsul ajunge accidental in ochi, spalati ochii cu apa timp de cateva minute. Desi hi float este non-toxic, este o idee buna sa pastrati aceasta solutie departe de copii.

    Totusi, cu aceasta tehnica hi float, baloanele plutesc mai putin timp la altitudini mari, deoarece presiunea aerului mai scazuta produce o atmosfera mai putin densa. Durata de plutire scazuta la altitudini mari apare la baloanele tratate cu hi float, dar si la cele netratate. Pentru a obtine timpul maxim de plutire la altitudini mari, asigurati-va ca utilizati un anumit tip de hi float, pe care vi-l poate recomanda echipa de la Balloons Shop. Din cauza atmosferei mai putin dense de la altitudine mare, baloanele tratate cu cantitatea recomandata de hi float s-ar putea sa nu pluteasca dupa umflarea initiala. Daca baloanele nu plutesc imediat, adaugati mai putin hi float decat este recomandat. Adaugarea a cat mai mult hi float va creste totusi durata de plutire, dar baloanele trebuie sa pluteasca in sus. Acestea nu trebuie sa pluteasca intr-o parte. Pentru un timp maxim de plutire la altitudini mari, pre-intindedti baloane cu aer inainte de a le trata cu hi float si inainte de umflarea cu heliu.

    Nu este recomandata folosirea hi float pentru baloanele din folie. Acestea nu sunt suficient de pline si nu vor pluti atunci cand sunt tratate. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul baloane-personalziate.ro

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *