Sari la conținut
Prima pagină » Cand banca nu te ajuta, te salveaza amanet auto

Cand banca nu te ajuta, te salveaza amanet auto

    Amanetul este avantajos, mai ales pentru cei care nu pot sa mai ia un al doilea credit din banca. Un amanet auto iti ofera sansa de a intra in posesia unei sume de bani atunci cand nimeni nu iti mai acorda o a doua sansa.

    De ce multi romani apeleaza la amanet auto?

    Procedura este extrem de simpla. Pasii, dar si procesul de acordare a creditului pentru amanet auto sunt destul de simpli. Cu un simplu apel la firma de amanet, un consultant iti ofera toate informatiile necesare si iti evalueaza bunul pe care doresti sa il oferi drept garantie. Ulterior nu trebuie decat sa te deplazezi la sediul firmei sau vine un reprezentant al firmei la tine pentru a evalua masina, pentru semnarea contractului si predarea actelor necesare. La preluarea autoturismului se fac poze, atat din interiorul, cat si din exteriorul masinii, se noteaza kilometrajul si se pastreaza autovehiculul in parcul auto propriu, unde este monitorizat non-stop.

    Imediat dupa evaluarea autoturismului, firma de amanet va stabili suma pe care ti-o poate oferi si comisionul aferent. In functie de firma de amanet la care apelezi, comisionul poate varia. Cu cat comisionul pentru amanet este mai mic, cu atat mai bine. Apeleaza la o firma care ofera comision avantajos, ce poate scadea, in functie de perioada pentru care autoturismul este amanetat. Comisionul poate varia intre 0,15% si 0,3%, in functie de suma de care ai nevoie si perioada contractata.

    La amanet auto Braila, clientii vor obtine de fiecare data cele mai corecte preturi si evaluari pentru autoturismele lor. Pentru detalii amanuntite, cei interesati pot sa viziteze site-ul amanet masini Braila pentru a afla fiecare detaliu, dar si numarul de contact sau email-ul casei de amanet.

    Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, imprumutul ti se ofera pe o perioada de o luna, cu posibilitatea extinderii.

    Pentru a beneficia de un astfel de imprumut ai nevoie de urmatoarele acte:

    -Cartea de identitate a proprietarului masinii;

    -Cartea de identitate a autoturismului;

    -Certificatul de inmatriculare al autoturismului/talonul;

    -CUI, act constitutiv si stampila, in cazul autovehiculelor inmatriculate pe firma.

     

     

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *