Sari la conținut
Prima pagină » Bucurati-va de succes achizitionand solutii pentru transport si depozitare marfa de la Schoellerallibert.com! (P)

Bucurati-va de succes achizitionand solutii pentru transport si depozitare marfa de la Schoellerallibert.com! (P)

  Atunci cand ne gandim la distributia cu amanuntul, ne gandim in mod clar si la distanta pe care trebuie sa o parcurga produsele sau marfurile pana la momentul in care sunt asezate pe rafturi, urmand sa fie achizitionate de catre clienti.

  In ceea ce priveste parcursul marfurilor sau produselor, asa cum este si normal si de asteptat, este nevoie de tot felul de containere, cutii, lazi si ladite si asa mai departe, astfel incat acestea sa poata fi transportate in deplina siguranta.

  Astfel de recipiente, in general sunt fabricate din plastic si destinate segmentului de retail pentru a reduce numarul produselor avariate si pentru a facilita manipularea. De asemenea, acestea pot fi si sigilabile, pentru a garanta siguranta continutului si a preveni sustragerile.

  Daca va numarati printre aceia care au o afacere precum o fabrica producatoare, atunci cea mai buna solutie pentru a va putea transporta produsele si marfurile, va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click distanta, pe https://www.schoellerallibert.com/ro/markets/retail/.

  Este vorba despre o companie extrem de bine cotata la nivel mondial si pe primul loc la nivel european, mai exact despre Schoeller Allibert.

  Schoeller Allibert este o companie cu o vechime in domeniu de peste 50 de ani, o companie care pune la dispozitia clientilor o gama extrem de variata de solutii din plastic returnabil, fiind destinate exclusiv utilizarii in retail.Toate aceste solutii, pe langa faptul ca au scopul de a proteja continutul, au si rolul de a imbunatatii exprienta de cumparare, crescand disponibilitatea la raft si facilitand alegerea produselor.

  De asemenea, toate produsele Schoeller Allibert sunt proiectate pentru a promova imaginea companiei clientului si pentru a permite consumatorului sa transporte mai usor bunurile acasa.

  Produsele si serviciile companiei Schoeller Allibert, sunt valabile pentru toate pietele:
   Agricultura
   Industria alimentara
   Industria auto
   Industria bauturilor
   Productia industriala
   Retail
   Servicii de pooling

  In ceea ce priveste gama totala de produse, aceasta este una extrem de variata, online pe site-ul schoellerallibert.ro, avand posibilitatea de a gasi peste 1000 de modele diverse. Toate acestea sunt impartite in mai multe categorii dupa cum urmeaza:

   Containere mari pliabile
   Boxpaleti rigizi din plastic
   Paleti din plastic
   Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
   Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
   Containere din plastic stivuibile
   Navete dublu stivuibile
   Carucioare
   Industria bauturilor
   Galeti pentru produse periculoase

  Toate aceste produse sunt realizate si gandite astfel incat in momentul in care aveti nevoie de solutii cu adevarat eficiente si practice pentru transportul si depozitarea marfurilor, sa le puteti achizitona la cel mai bun raport pret/calitate, de la un producator care sare in ajutorul firmelor si companiilor oferind solutiile ideale pentru pastrarea prospetimii produselor, pana la asezarea acestora pe raft.

  transport si depozitare marfa

  Dupa cum am mentionat anterior, este vorba despre o companie care se afla pe primul loc la nivel european pe aceasta nisa, dar este extrem de bine cotata si la nivel mondial in acest domeniu. Astfel dupa zeci de ani de activitate, in prezent Schoeller Allibert dispune de un numar impresionant de sedii deschise peste tot in lume, in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

  Iar pentru ca totul sa fie complet, este de mentionat si faptul ca In prezent aceasta companie, Schoeller Allibert se poate lauda cu un portofoliu foarte bine dezvoltat si cotat la nivel mondial, portofoliu care este format din cei mai importanti jucatori din aceasta industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

  Nu cu mult timp in urma, am reusit sa imi deschid o afacere in domeniul agriculturii. Inca de la bun inceput si in momentul de fata m-am folosit de produsele celor de la Schoeller Allibert. Absolut tot ce tine de depozitare, manipulare sau transport realizez cu ajutorul acestora iar aceste operatiuni decurg mult mai repede si cu o siguranta sportita datorita produselor de calitate.

  Sunt extrem de multumit de toate acestea, in special prin prisma faptului ca raportul pret/calitate este unul mai mult decat excelent, si da, calitatea este una net superioara fata de alte tipuri de astfel de produse de pe piata, deoarece printre toate acestea, am mai incercat si diverse alte recipiente care insa au cedat dupa scurt timp.

  Personal ii recomand cu toata increderea iar acest lucru il fac din motive foarte clare si simple. In principal, deoarece este vorba de calitate premium la preturi foarte mici. Beneficiile acestor produse fiind desigur calitatea superioara, durabilitatea dar si imbunatatirea eficientei rentabilitatii lantului de aprovizionare. De asemenea se vor reduce costurile de transport dar si cantitatea de deseuri si ajuta la imbunatatirea imaginii de brand ajutand in plus, si la protejarea mediului, deoarece este vorba despre solutii din plastic returnabil, deci reciclabil.

  Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a putea avea o afacere de succes, consta in prestarea celor mai bune servicii pentru clientii dumneavoastra. Tocmai din acest motiv, pentru a putea presta la randul meu servicii superioare calitativ, printre multe altele, am ales sa colaborez cu echipa Schoeller Allibert, fiind unul dintre cei mai impotanti pasi facuti in aceasta directie. Acest aspect este valabil indiferent de domeniul de activitate, de serviciile prestate sau produsele comercializate, pentru ca numai in acest fel, rezultatul final va fi unul asa cum trebuie si va ajunge sa fie cumparat.

  Toate detaliile de care aveti nevoie ca sunt puse la dispozitie pe site-ul schoellerallibert.ro, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta veti face alegerea perfecta.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *