Alpinism utilitar inseamna munca si devotament la inaltime

Munca unei echipe de alpinism utilitar are la baza altruismul, fiindca in timp ce omul indragostit de munte urca pe piscuri sa admire peisaje si sa se bucure de aerul curat, echipa Alpinmax.ro  urca la inaltime sa rezolve problemele unor oameni care au nevoie de servicii legate de montare, curatare si intretinere, publicitate si alte serviicii la inaltime.

Sintagma alpinisti utilitari desemneaza o categorie de oameni foarte curajosi, fie ca o fac in scop publicitar, pentru finalizarea unor constructii sau pentru intretinerea lor sau pentru a face curatenie. E o placere ca panourile cu reclame fosforescente, luminoase sau interactive sa fie privite in noapte la sute de metri inaltime!

Fatadele sunt finalizate tot datorita lor, iar locatarii imobilului respectiv au: liniste si caldura.

In acelasi timp, decoratiunile tematice puse la inaltime in mall sau in marile orase in apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta tot munca echipei de alpinisti utilitari de la Alpinmax.

Decoratiuni de Craciun

Becurile asezate cu gust pe ghirlande la zeci de metri inaltime, Mos Craciun urias trecand in zbor in sania sa trasa de reni si toate figurinele care fac viata mai frumoasa sunt asezate cu gust  datorita acestor oameni ai inaltimilor.

Astfel, intretinerea cladirilor cu mai multe etaje poate fi efectuata doar cu ajutorul alpinistilor si  cu utilizarea unor echipamente speciale. Costul lucrarilor inalte depinde de tipul acestora, volumul, metoda de implementare si gradul de complexitate al serviciului. Preturile pentru lucrarile la inaltime efectuate de alpinisti sunt mai mici decat costurile serviciilor care utilizeaza echipamente speciale si echipamente de ridicare, ceea ce le face extrem de avantajoase.

Montarea de panouri la inaltime pentru constructii gigantice se realizeaza tot cu ajutorul acestor profesionisti.

Toaletarea copacilor, repararea unor acoperisuri, vopsele care protejeaza impotriva factorilor de mediu sunt lucrari care se inscriu la categoria urgente, fiindca pun in pericol oamenii care trec prin zona respectiva si bunuri realizate cu multa cheltuiala si multa munca.

Alpinismul utilitar a inceput in Romania acum 15 ani si a ajuns la cifra impresionanta de 1000 de proiecte marete, in tara si peste hotare.

Se lucreaza mult, se lucreaza din greu, cu maxima atentie si cu cele mai sigure echipamente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?